Μπασκετικό διήμερο στην Κέρκυρα…

Το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ εξαρτάται από τα αναπτυξιακά προγράμματα κι αυτό δεν είναι… κοινό μυστικό! Ως εκ τούτου οι περισσότεροι σύλλογοι της περιφέρειας κάνουν ότι περνά απ’ το χέρι τους, προκειμένου να βάλουν κι εκείνοι το δικό τους «λιθαράκι» στην προσπάθεια αυτή.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν κι ο Φαίακας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αχιλλείων και υπό την αιγίδα της ΕΣΚΑΒΔΕ και την ενίσχυση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων διοργανώνει εκδήλωση αναπτυξιακού προγράμματος για επίλεκτους αθλητές που έχουν γεννηθεί το 1996 και το 1997. Τις προσπάθειες, μάλιστα, των νεαρών αθλητών θα τις «επιβλέπει» κι ένας απ’ τους πλέον καταξιωμένους προπονητές της χώρας, που πλέον συνεχίζει απ’ το… μετερίζι του υπεύθυνου του αναπτυξιακού προγράμματος της ΕΟΚ, ο Κώστας Πολίτης. Ο έμπειρος κόουτς, εξάλλου, θα είναι κι ο εισηγητής της ενημέρωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (στις 11:00) στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΕΑΚΚ με θέμα «Η αναπτυξιακή φιλοσοφία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης».

Η διοίκηση του συλλόγου έχει απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στα μέλη των ΔΣ των συλλόγων που καλλιεργούν το άθλημα, στους προπονητές, τους καθηγητές φυσικής αγωγής, αλλά και τους γονείς αθλητών που ασχολούνται με το άθλημα.