Μπατής: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Ο Ιωνικός Νικαίας συνεχίζει το σερί του στο πρωτάθλημα(19-1) και πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στην Α2 . Ο Μάριος Μπατής μίλησε στο ionikosbc.gr για την έως τώρα πορεία, την ήττα από το Ηράκλειο, τις ομάδες που θεωρεί φαβορί για την άνοδο (μετά τον Ιωνικό) καθώς και τους φιλάθλους. 

Μάριε, ο στόχος της ομάδας ήταν εξαρχής η άνοδος στην Α2. Πώς νιώθεις που όσο περνάει ο καιρός πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στο στόχο αυτό;

«Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Σίγουρα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο αλλά πρέπει να δούμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια με την ίδια σοβαρότητα όπως βλέπουμε την κάθε αναμέτρηση κάθε βδομάδα».

Η ομάδα μας έχει κάνει στο πρωτάθλημα 19-1. Πιστεύεις ότι η ήττα στο Ηράκλειο μας έκανε καλό ώστε να μην επαναπαυτούμε στη συνέχεια;

«Καμιά ήττα δεν είναι ωραία. Μέσα από μία ήττα όμως μπορείς και να κερδίσεις πράγματα. Κατά τη γνώμη μου η ήττα από το Ηράκλειο μας συσπείρωσε και δείξαμε αμέσως ένα βελτιωμένο πρόσωπο στα επόμενα ματς». 

Αν θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι ο Ιωνικός θα είναι η πρώτη ομάδα που θα ανέβει στην Α2 ποια άλλη πιστεύεις ότι θα ακολουθήσει; Και ποια θα ήθελες εσύ προσωπικά να ανέβει βάσει της εικόνας που δείχνει στο πρωτάθλημα;

«Βάσει του προγράμματος νομίζω ότι ο Διαγόρας έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο και μετά ο Ιπποκράτης. Αυτές οι δύο ομάδες έχουν και τη δυναμική αλλά και το ρόστερ να τα καταφέρουν, αν και οι ισορροπίες στην Β’ Εθνική είναι λεπτές».

Τέλος, θα θέλαμε να στείλεις ένα μήνυμα για τον κόσμο του Ιωνικού ώστε να βρεθεί και πάλι στο Κλειστό του “Πλάτωνα” αυτήν την Κυριακή(11/3, 18:00) όπου αντιμετωπίζουμε τη Δάφνη Δαφνίου. 

«Τον κόσμο μας όπως κάθε Κυριακή έτσι και αυτήν τον θέλουμε στο πλευρό μας. Γνωρίζει πολύ καλά το πώς να μας εμψυχώνει και πιστεύω ακράδαντα ότι είμαστε η πιο καυτή έδρα με διαφορά στην Β’ Εθνική».