Μπαταούλας και ανανεώσεις στο προσκήνιο

Πήραν τον χρόνο τους και τελικά αποφάσισαν. Οι Διόσκουροι προχώρησαν σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή όπως ανακοινώθηκε στην επίσημη σελίδα τους, αυτή του Μάρκου Μπαταούλα, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Φίλιππο Βέροιας (Β΄ Εθνική), αλλά και για αρκετά χρόνια στη Καστοριά και στη Σιάτιστα όπως επίσης και στον Λασσάνη ενώ πρόσφατα έπαιζε στη Πτολεμαϊδα. Είναι 35 ετών, με ύψος 1.90 και αναμένεται να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του ως σούτιnγκ γκάρντ.

Η ομάδα της Κοζάνης απέκτησε επίσης και τον Θανάση Βλάχο, ο οποίος όμως θα μπορέσει να βοηθήσει όταν ολοκληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Όσον αφορά τις ανανεώσεις Καρανώτας Στάνισλαβ, Μακρής και Μπάμπος θα αγωνίζονται και τη νέα χρονιά στην ομάδα ενώ αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Λασσάνη ο Στέργιος Κατσέλας. Στην επίσημη ανακοίνωση για τη μετακίνηση αυτή το σωματείο της Κοζάνης αναφέρει επίσης: «Οι Διόσκουροι ευχαριστούν τον Κ. Μασμανίδη, πρόεδρο του Λασσάνη για την παραχώρηση του παίκτη αλλά και για την συνεργασία που είχαν κατά την μεταγραφική περίοδο».

Οι συζητήσεις της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας με τους υπόλοιπους παίκτες από τη περσινή χρονιά θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες ενώ υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι Διόσκουροι να προχωρήσουν σε άλλη μια με δύο μεταγραφικές κινήσεις σε περίπτωση που βρούνε κάτι πολύ αξιόλογο και μέσα στα όρια των οικονομικών που έχουν οι ίδιοι θέσει για φέτος.