Μπελούλης: «Το μέλλον τους ανήκει»

beloulisΙκανοποιημένος, χαρούμενος, ανακουφισμένος, λυτρωμένος… Τα συναισθήματα που ένιωσε ο Κώστας Μπελούλης ήταν πάρα πολλά μετά την κατάκτηση του τίτλου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων από τον Μαντουλίδη. Ο λόγος;

«Πολλές φορές είχα φτάσει στην πηγή, αλλά ποτέ δεν είχα πιει νερό. Φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να γευτώ και εγώ τις δάφνες της επιτυχίας. Ήταν μια ανακούφιση» τόνισε ο τεχνικός του Μαντουλίδη στο επίσημο σάιτ της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτά τα παιδιά. Όλη τη χρονιά δούλεψαν πάρα πολύ. Εκτός από καλοί αθλητές είναι εξίσου καλοί χαρακτήρες. Όλη τη σεζόν δεν υπήρξαν προβλήματα συμπεριφοράς. Μετά τη μοναδική μας ήττα εντός έδρας με τον ΠΑΟΚ υπήρξε ένας κλονισμός. Η ήττα αυτή λειτούργησε σαν προειδοποιητικό καμπανάκι. Από εκείνη τη στιγμή όλη η ομάδα αφυπνίστηκε. Τελικά μας έκανε πολύ καλό εκείνη η ήττα, αφού φτάσαμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος» συνέχισε ο Μπελούλης.

Αναφερόμενος στους παίκτες του ο Μπελούλης χωρίς περιστροφές μας δήλωσε: «Σίγουρα το αστέρι της ομάδας είναι ο Χρηστίδης. Γύρω του όμως έχει μια πλειάδα από καλούς παίκτες που έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει. Έτσι χτίσαμε την ομάδα με σωστές βάσεις. Από τη φετινή ομάδα 10 παίκτες θα παίξουν τη νέα χρονιά στους εφήβους. Δεν ξέρω ποιους θα κρατήσει η διοίκηση, αλλά νομίζω ότι μπορούν να συνεχίσουν στο δρόμο των επιτυχιών» τόνισε ο Μπελούλης, που έκατσε για τελευταία φορά στον πάγκο του Μαντουλίδη ένοιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει την οικογένειά του, αλλά και όσους τον βοήθησαν στο έργο του.

Τέλος με συγκίνηση συμπλήρωσε: «Θέλω να αφιερώσω το πρωτάθλημα στον Ευάγγελλο Μαντουλίδη, ιδρυτή του σχολείου, που δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Ελπίζω εκεί ψηλά που είναι να τον κάναμε χαρούμενο».