Μπεχλιβάνης: «Δεν έχουμε περιθώρια απωλειών»

Στη μάχη της παραμονής ρίχνεται το Σάββατο ο Πιερικός Αρχέλαος , ο οποίος αντιμετωπίζει σ΄ένα κρίσιμο παιχνίδι το Πέραμα. Η ομάδα της Κατερίνης  δεν έχει περιθώρια για απώλειες, καθώς τα περιθώρια στενεύουν. Αυτό επισήμανε και ο Κώστας Μπεχλιβάνης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το επερχόμενο ματς.

«Όπως με όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας από δω και πέρα, έτσι και με το Πέραμα δεν έχουμε περιθώρια απωλειών. Το Πέραμα είναι μια απρόβλεπτη ομάδα με έμπειρους παίκτες που μπορεί να φέρει οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Σίγουρα θα παρουσιαστεί αλλαγμένο με τον νέο του προπονητή, τον Κώστα Σορώτο. Εμείς όμως θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τυχόν εκπλήξεις στο παιχνίδι τους και με τη βοήθεια του κόσμου ελπίζουμε ότι θα ξαναγυρίσουμε στις επιτυχίες».

Με τη σειρά του ο Δημήτρης Γαλάνης αναφερόμενος στο ματς με το Πέραμα δήλωσε: «Δεν υπάρχουν πια σημαντικά και λιγότερο ή περισσότερο σημαντικά παιχνίδια. Όλα  τα παιχνίδια από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα είναι κρίσιμα. Απλά τώρα πια είμαι λίγο πιο αισιόδοξος και ικανοποιημένος, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα γιατί κάνουμε γενικά αρκετά καλή προπόνηση. Όταν οδεύεις προς ένα στόχο, είναι σημαντικό να προσέχεις στο δρόμο σου. Αυτό σε διδάσκει και σε πλουτίζει».