Μπεχλιβάνης: «Παρουσιαστήκαμε αγχωμένοι…»

Ο Πιερικός/ Αρχέλαος δυσκολεύτηκε αλλά τελικά κατάφερε να πάρει δύο πολύτιμους βαθμούς απέναντι στη Δόξα Λευκάδας.  Ο Κώστας Μπεχλιβάνης ήταν ο λυτρωτής της ομάδας της Κατερίνης καθώς με δικό του καλάθι 3.5” πριν από τη λήξη, ο Πιερικός πήρε τη σημαντική αυτή νίκη.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας με μια πολύ συγκροτημένη ομάδα. Παρουσιαστήκαμε αγχωμένοι, ειδικά στην επίθεση, αλλά ευτυχώς στην άμυνα τα πήγαμε αρκετά καλά με τα ατού των αντιπάλων», σχολιάζει αρχικά ο έμπειρος γκαρντ και συνεχίζει:

«Άσχετα από την απόδοση σημασία έχει η νίκη που ήταν πάρα πολύ σημαντική τόσο από βαθμολογικής άποψης, όσο και από ψυχολογικής και μάλιστα ενόψει των εορτών. Τέλος ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στον κόσμο που έχει το δικό του μερίδιο σε κάθε εντός έδρας νίκη που κάνουμε και ειδικά αυτό το Σάββατο που υπήρχε και ο αγώνας του ποδοσφαίρου».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Δαμαλής ανέφερε: «Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Αυτό μετράει πάνω απ’ όλα. Βέβαια δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, δεν παίξαμε καλά. Δεν είχαμε ρυθμό και πολλές φορές ο αντίπαλος έδειχνε να επιβάλλει το δικό του ρυθμό. Ωστόσο είχαμε μια βάση στην οποία μπορούσαμε να στηριχτούμε και ήταν η άμυνα. Ήμασταν εκεί ως το τέλος, γυρίσαμε το παιχνίδι και το πήραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου γιατί ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Θέλω να δώσω προσωπικά όμως συγχαρητήρια στον αρχηγό μας, το Κώστα τον Μπεχλιβάνη που ήταν ακόμη  μία φορά εκεί και έδειξε πώς είναι οι αρχηγοί. Δίνει σε όλους μας το παράδειγμα όχι μόνο μέσα στον αγώνα, αλλά και καθημερινά στις προπονήσεις με το χαρακτήρα και τη νοοτροπία του. Καλές γιορτές σε όλους».