Μπιλλής: «Επικίνδυνη ομάδα ο Χολαργός»

Αλώβητη την έδρα του θέλει να διατηρήσει ο Πανιώνιος και στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος  που θα διεξαχθεί το Σάββατο (14/1, 5μ.μ.) με αντίπαλο τον Χολαργό. Οι «κυανέρυθροι» δεν θα έχουν την συμπαράσταση του κόσμου στο πλευρό τους καθώς θα εκτίσουν την μια αγωνιστική της τιμωρίας που τους έχει επιβληθεί, αλλά ξέρουν πώς να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα αξιοποιώντας όλα τα αγωνιστικά τους πλεονεκτήματα.

«Η ομάδα παραμένει αήττητη αυτό είναι το σημαντικό. Ξεκινήσαμε τον καινούργιο χρόνο με νίκη κόντρα στον Αρκαδικό, το θέλαμε πολύ και αυτό μας δίνει δύναμη» εξηγεί ο Σωτήρης Μπιλλής και συνεχίζει: «Τώρα παίζουμε ένα ματς διαφορετικό, δύσκολο που πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100% για να το κερδίσουμε με αντίπαλο τον Χολαργό.

Άλλαξε προπονητή, δεν παύει όμως να είναι μια επικίνδυνη ομάδα από τη στιγμή που έχει σουτ τόσο από τους ψηλούς, όσο και από τους κοντούς. Τρέχει αρκετά και πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στο παιχνίδι». Όσο για το τι περιμένουμε από τον Πανιώνιο μέσα στο 2017 ο Σωτήρης Μπιλλής ήταν ξεκάθαρος: «Αυτό που θέλουμε είναι να διατηρήσουμε το αήττητο σερί μας, να είμαστε αγαπημένοι και να πετύχουμε τον στόχο που είναι η άνοδος στην Α1».