Η άδεια θέση που άφησε πίσω του ο Νίκος Οικονόμου στον πάγκο του Ιωνικού, με την αποχώρηση του δεν άργησε να καλυφτεί, καθώς οι «μπλε» βρήκαν τον αντικαταστάτη του. Ο λόγος για τον Σπύρο Σταθούλη,  ο οποίος συμφώνησε με το σύλλογο της Γ’ Εθνικής και ήδη έχει αναλάβει χρέη τεχνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με την άφιξη του νέου… καπετάνιου επισημοποιήθηκαν και οι ανανεώσεις στα συμβόλαια των Γιώργου Μαυραγάνη, Γιώργου Βεντούρη, και Γιάννη Γραμματικού, ενώ η  διοίκηση του Ιωνικού βρίσκεται σε συζητήσεις και με τους υπόλοιπους παίκτες της περυσινής ομάδας για τον ίδιο σκοπό, με εξαίρεση τους Παναγιώτη Μακρόπουλο και Ανδρέα Παπαδόπουλο, οι οποίοι μετακόμισαν σε Αετό και Φάρο αντίστοιχα.

Μιλάει με Χριστόδουλο

Όμως και γι’ αυτό οι ιθύνοντες του δυναμικού συλλόγου μερίμνησαν με την επαναφορά στο ροστερ των Κρητικού και Γκίνη, οι οποίοι πήραν εμπειρίες με την φανέλα άλλων ομάδων τη σεζόν που πέρασε. Στο… τραπέζι έχει πέσει και το όνομα του Δημήτρη Χριστόδουλου του οποίου η περίπτωση μοιάζει ιδανική για την συμπλήρωση του έμψυχου δυναμικού.