Μπογονικολός: «Θα προχωρίσουμε σε μηνύσεις»

Θέση για την απόφαση της ΕΟΚ να γίνει το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών ανάμεσα στην Ολυμπιάδα και τον Απόλλωνα, πήρε ο Νίκος Μπογονικολός μέσω της συνέντευξης Τύπου που έδωσε χθες (17/2).

Συνοπτικά:

 «Το ποτήρι ξεχείλισε. Θα προχωρήσουμε με μηνύσεις και αγωγές αφού ως εμπορική εταιρία θιγόμαστε από μια τέτοια απόφαση.�
Πως είναι δυνατό μετά από έναν ολόκληρο γύρο και μετά από έξι ματς που έχουμε δώσει στα Ροϊτικα, ξαφνικά η ΕΟΚ να εγείρει τέτοιο ζήτημα, αφού με τη δική της συναίνεση γινόταν ότι γινόταν, μέχρι σήμερα». 

«Αν είναι το δικό μας παιχνίδι να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, τότε όλα αύριο πρέπει να γίνουν με τον ίδιο τρόπο, αφού καμία σχεδόν ομάδα δεν θεωρεί εισιτήρια και εκδίδει δικές της προσκλήσεις.
Είναι ξεκάθαρο ότι η ΕΟΚ δεν μας θέλει στο πρωτάθλημα της Α2, επειδή είμαστε ΚΑΕ και φαίνεται να ενοχλούμε».

«Ας πάνε μερικοί αύριο στην Αμαλιάδα, που και αυτή ομάδα της ΕΣΚΑ-Η είναι και μετέχει στην Α2, να δουν με ποια εισιτήρια μπαίνει ο κόσμος στο γήπεδο και τον πακτωλό προσκλήσεων του σωματείου, που έχει μοιραστεί στα σχολεία της εκεί περιοχής».

«Η ΕΟΚ προαποφάσισε για να γίνει το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών, για να προλάβει την όποια αστυνομική ετυμηγορία.
Μας έστειλε ένα αισχρό έγγραφο, χωρίς υπογραφές προέδρου και γενικού γραμματέα. Έχουν μάθει προφανώς κάποιοι να κρύβονται και το δείχνουν εκ νέου».

«Κρίμα για το μίσος αυτό που δείχνει η ΕΟΚ στην ΚΑΕ Ολυμπιάδα. Τα δυο χρόνια που ο Νίκος Μπογονικολός ως πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιάδας έκανε το μεγάλο χατίρι του κ. Βασιλακόπουλου, για να παίξουν οι “πορτοκαλί” στο FIBA Europe, όταν δεν υπήρχαν άλλες Ελληνικές ομάδες, απ΄ ότι φαίνεται, κάποιοι το ξεχνάνε.
Είναι δυνατό να λένε μερικοί ανώνυμα, ότι η μη έκδοση εισιτηρίων από την ΚΑΕ Ολυμπιάδα γίνεται για οικονομικούς λόγους και προβλήματα; Η ΚΑΕ έχει περάσει από την ΕΕΑ καταθέτοντας φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα».