Μποχωρίδης: «Ο στόχος, ένα από τα μετάλλια»

Για τους στόχους της Εθνικής Νέων Ανδρών αλλά και για το δέσιμο της ομάδας μίλησε στον Real Fm ο Λευτέρης Μποχωρίδης ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.:

«Έχουμε πολύ καλό ρόστερ, δε στηριζόμαστε μόνο σε ένα άτομο, κάθε μέρα ξεχωρίζει άλλος. Όλοι βοηθούν και συμμετέχουν για να έρθει η νίκη. Εξ αρχής ένας ήταν ο στόχος, ένα από τα μετάλλια. Από τις υπόλοιπες ομάδες, πολύ καλές είναι οι Σερβία, Λιθουανία τις οποίες κερδίσαμε στην πρώτη φάση αλλά και οι Λετονία, Ισπανία. Στη δεύτερη φάση θα αντιμετωπίσουμε Τουρκία, Μαυροβούνιο και Κροατία. Για να φτάσεις ψηλά πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους».

Όσο για το στιλ παιχνιδιού της Εθνικής και το “δέσιμο” που υπάρχει;

«Είμαστε αθλητική ομάδα, με ψηλά κορμιά και προσπαθούμε να χτυπήσουμε στον αιφνιδιασμό. Μια ομάδα για να φτάσει ψηλά πρέπει να είναι ομάδα. Είμαστε μια παρέα κι αυτό είναι ένα από τα πιο μεγάλα όπλα μας».

Για τον Αντετοκούνμπο και το όνειρο των παικτών να παίξουν κάποια στιγμή στο ΝΒΑ σχολίασε:

«Οποιοσδήποτε έχει παίξει μπάσκετ έχει ονειρευτεί να παίξει στο ΝΒΑ. Ο Γιάννης έχει αυτήν την ευκαιρία και το άξιζε. Είναι φοβερός παίκτης και χαρακτήρας. Και το κυριότερο είναι ότι δεν έχει αλλάξει καθόλου την προσωπικότητά του».