Μπράβο σε παίκτες και κόσμο από το ΔΣ της Ένωσης Ιλίου

Στο κλειστό “Γ. Κακούρης” σταμάτησε το σερί της Δάφνης Δαφνίου, με την εμφάνιση της Ένωσης Ιλίου να σκορπά χαμόγελα σε όλους στον σύλλογο. Και πολύ περισσότερο στους διοικούντες την ομάδα, που έσπευσαν αμέσως μετά το τέλος της νικηφόρου αναμέτρησης να συγχαρούν τους παίκτες για το πάθος τους, αλλά και τον κόσμο για τη στήριξή του.enosi_iliou_kosmos_infobasketgr

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ιλίου αναφέρει:

“Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ένωσης Ιλίου θέλει να συγχαρεί θερμά τους αθλητές και το προπονητικό τιμ της ομάδας μπάσκετ των Ανδρών για την εμφάνιση, το πάθος που έδειξαν και την σημαντική νίκη που πέτυχαν απέναντι στην πρωτοπόρο Δάφνη Δαφνίου την Κυριακή (27/11) σπάζοντας της το αήττητο, αλλά παράλληλα δεν μπορεί να μην ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας, ο οποίος γέμισε το Κλειστό Γ.Κακούρης για ένα ακόμη παιχνίδι και στάθηκε στο πλευρό της ομάδας μας, σε μια ημέρα δύσκολη, λόγω της κακοκαιρίας, αλλά και τον παλμό που έδωσε στην κερκίδα, όπως και την πολύτιμη βοήθεια τους προς την ομάδα μας, ώστε αυτή να πετύχει μια μεγάλη νίκη.

Σας περιμένουμε όλους και στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας, ώστε να δώσουμε όλοι μαζί την ώθηση στους αθλητές μας, αλλά και να δημιουργούμε αυτή τη γιορτινή ατμόσφαιρα, όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα στο Ίλιον”.