Μπράβο σε όλους απ’ τον ΣΥΔΚΑΚ

Συγχαρητήρια στις ομάδες και τα στελέχη τους για την προσπάθεια που κατέβαλλαν στη χρονιά που ολοκληρώθηκε έδωσε με δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο σύνδεσμος διαιτητών καλαθοσφαίρισης Κρήτης…

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου αναφέρει:
«Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας, με αφορμή τη λήξη όλων των επίσημων πρωταθλημάτων της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., συγχαίρει  το σύνολο των ομάδων που έλαβαν μέρος, δίνοντας τη μάχη για τη  προώθηση του κρητικού μπάσκετ με όλες τους τις δυνάμεις.

Ιδιαίτεροι έπαινοι αξίζουν στις ομάδες που κατάφεραν να αναδειχθούν πρωταθλήτριες μέσα από ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και κλήθηκαν ή καλούνται να εκπροσωπήσουν την Κρήτη στα πρωταθλήματα Πανελλήνιας εμβέλειας.

Παράλληλα, τα εύσημα μας αποδίδουμε και στις ομάδες της Κρήτης που με τιτάνιο αγώνα υπερασπίστηκαν τη θέση τους στα εθνικά πρωταθλήματα, άσχετα με το τελικό αποτέλεσμα. Εξ άλλου, αθλητισμός σημαίνει δίκαιος αγώνας και αποτέλεσμα (νίκη ή ήττα).

Άξια συγχαρητηρίων θεωρούμε επίσης την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης για τη διαρκή και συνεπή προσπάθεια αναβάθμισης του αθλήματος, παρά τις πραγματικά αντίξοες συνθήκες που είχε να διαχειριστεί, στην πρώτη μάλιστα θητεία του παρόντος Δ.Σ. της.

Τέλος, ευχαριστούμε τα μέλη μας που, καθ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, επέδειξαν ζήλο, αφοσίωση και επαγγελματισμό στην άσκηση του ιδιαιτέρως απαιτητικού λειτουργήματος της διαιτησίας του μπάσκετ.

Tο κλείσιμο της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αφήνει ικανοποιημένους όλους τους παράγοντες του αθλήματος στην Κρήτη (αθλητές, ομάδες, διοικητικά στελέχη, φιλάθλους κλπ) καθώς αποδόθηκε κατά το μέγιστο δυνατό δικαιοσύνη και αναδείχθηκαν, χωρίς παράπονα και αμφισβητήσεις, οι πρωταθλητές κάθε κατηγορίας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους.

Για το Δ.Σ. του ΣΥΔΚΑΚ».