Μπράουν… on fire στον διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game 2020!

Μπήκε από το… παράθυρο στον διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game 2020, αλλά έδειξε ότι ήταν… on fire!!! Ο λόγος για τον Μπόμπι Μπράουν του ΠΑΟΚ, ο οποίος αντικατέστησε τον συμπαίκτη του Άνταμ Σμιθ, μπήκε στον διαγωνισμό και τον κέρδισε, επικρατώντας στον τελικό του Κόνερ Φράνκαμπ του Ρεθύμνου με 26-18… Ο άσος του ΠΑΟΚ αν και χρειάστηκε να παίξει δύο φορές «μπαράζ» κόντρα στην έκπληξη των ημιτελικών Κώστα Παπαδάκη του Παναθηναϊκού, έδειξε τα… δόντια του και την σύνδεση που έχει με το καλάθι έξω από τα 6.75.

Στα προκριματικά ο Μπράουν έπαιξε τελευταίος και ισοφάρισε το νεαρό Παπαδάκη που είχε πετύχει 21 πόντους, ενώ ο Φράνκαμπ είχε περάσει στον τελικό με 23 πόντους. Οι δύο λοιπόν κλήθηκαν στα μπαράζ να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό με την πρώτη «μάχη» τους να τους βρίσκει ισόπαλους με 19 πόντους. Ο δεύτερος γύρος των μπαράζ όμως είχε ξεκάθαρο νικητή, με τον άσο του ΠΑΟΚ να συγκεντρώνει 25 πόντους, έναντι των 15 του νεαρού Παπαδάκη που φάνηκε κουρασμένος.

Ο τελικός ήταν και πάλι υπόθεση του… ενός. Ο Φράνκαμπ μπήκε «μουδιασμένος», συγκέντρωσε 18 πόντους κι ο Μπράουν που είχε δείξει ότι ήταν… on fire δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Με μία εντυπωσιακή εμφάνιση, μάζεψε 26 πόντους και πήρε πανηγυρικά τον διαγωνισμό τριπόντων του 24ου All Star Game.

Προκριματικά
Γκετσεβίτσιους 10
Καράμπουλας 11
Παπαδάκης 21
Φράνκαμπ 23
Γιαννόπουλος 16
Φριντέτ 18
Γκρέι 16
Μπράουν 21

Μπαράζ
Παπαδάκης 19 / 15
Μπράουν 19 / 25

Τελικός
Φράνκαμπ 18
Μπράουν 26