Μπρατσιάκος: «Εχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

mpratsiakos_kymhΗ Κύμη δεν τ κατάφερε στο Ψυχικό γνωρίζοντας την ήττα, όμως ο Βασίλης Μπρατσιάκος σε δηλώσεις του στο eviabasket.gr εμφανίστηκε αισιόδοξος  για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Ήταν ένα πολύ κακό βράδυ για εμάς και σε άμυνα και σε επίθεση. Είχαμε πει από την αρχή της εβδομάδας ότι για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας που έχουμε να δώσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Και αυτό γιατί απλά το Ψυχικό έχει και πολύ καλό ρόστερ και προπονητή αλλά και η θέση του στη βαθμολογία είναι πλασματική και αυτό γιατί σχεδόν όλα τα παιχνίδια που έχει χάσει είναι με μικρή διαφορά και με λίγη τύχη θα μπορούσε να ήταν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. 

Είχαμε πει ότι πρέπει να μπούμε με πολύ ενέργεια και πάθος από την αρχή του ματς κυρίως στην άμυνα, να μην αφήσουμε το Ψυχικό να τρέξει και να κάνει το παιχνίδι του. Η ομάδα μου όμως σήμερα δεν ήταν σε καλό βράδυ ούτε σωματικά, ούτε ψυχικά. Είναι κάποια ματς που απλά δεν σου βγαίνει τίποτα από την αρχή μέχρι το τέλος και που ότι και αν κάνεις δεν μπορείς να κερδίσεις. Κάναμε 18 λάθη πράγμα σπάνιο για το δικό μας το παιχνίδι.

Είχαμε 41% στα δίποντα και αυτό σπάνιο για το δικό μας το παιχνίδι και μόλις 12/22 βολές, άλλο ένα στατιστικό που δείχνει τον εκνευρισμό που μας διακατείχε στο ματς. Δεν έχει τελειώσει τίποτα όμως, το πρωτάθλημα έχει ακόμα 8 αγωνιστικές στις οποίες όλα μπορούν να γίνουν. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου, πιστεύω στις δυνατότητες τους και αυτό δεν μπορεί να μου το αλλάξει μια κακή εμφάνιση και μια κακή ήττα. Θα δουλέψουμε σκληρά στο ρεπό, θα διορθώσουμε τα λάθη μας και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να δίνουμε και την ψυχή μας για την πραγματοποίηση του ονείρου μας, που δεν είναι άλλο από την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία».