Μπρατσιάκος: «Σκληρή δουλειά γιατί έχουμε ένα ακόμα μεγάλο τελικό!»

mpratsiakos_kymhΗ Κύμη πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση παίρνοτας μία άνετη νίκη απέναντι στο Περιστέρι. Ο Βασίλης Μπρατσιάκος μίλησε στο eviabasket.gr για την εικόνα της ομάδα του τονίζοντας μεταξύ άλλω πως βρίσκονται σε καλό δρόμο και πως ακόμα χρειάζεται σκληρή δουλειά γιατί  υπάρουν εννέα τελικοί:

“Για τρίτο συνεχόμενο ματς κερδίζουμε εύκολα παίζοντας ταυτόχρονα και καλό μπάσκετ. Όλο το ρόστερ είναι υγιές και παρών στις προπονήσεις, γίνεται σκληρή δουλειά και αυτό βγαίνει στο παιχνίδι μας. Από την αρχή του ματς ήμασταν γεμάτοι ενέργεια σε άμυνα και επίθεση, είχαμε έλεγχο στον ρυθμό και αν είχαμε καλύτερο ποσοστό στα ελεύθερα σουτ, η διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, θα ήταν πολύ μεγαλύτερη των 10 πόντων.

Στο ημίχρονο αλλάξαμε την αντιμετώπιση στο pick and roll, κλείσαμε τους διαδρόμους προς το καλάθι μας, αλλά μερικές κακές επιθετικές επιλογές μας λόγω υπερβολικής σιγουριάς και βιασύνης, συν τρία υπό πίεση μεγάλα τρίποντα που έβαλε ο αντίπαλος, μας έβαλαν σε σκέψη, το καμπανάκι χτύπησε, σοβαρευτήκαμε και με ένα επιμέρους 21-9 στο τελευταίο 10λεπτο πήραμε μια ακόμα σημαντική νίκη απέναντι σε ένα σπουδαίο αντίπαλο που το ρόστερ που έχει δεν είναι για τη βαθμολογική θέση που βρίσκεται και που αν δεν τον σεβαστείς θα έχεις πρόβλημα.

Ευτυχώς, εμείς δεν έχουμε έπαρση ούτε στο παιχνίδι μας ούτε στην σκέψη μας, προετοιμαζόμαστε κάθε εβδομάδα και για κάθε αντίπαλο με σεβασμό και απέναντι στην ιστορία του και απέναντι στο ανθρώπινο δυναμικό του. Είμαστε σε καλό δρόμο λοιπόν, ξέρουμε τι κάνουμε και πως να το κάνουμε, έχουμε ακόμη εννέα τελικούς και όπως λέω πάντα, από αύριο σκληρή δουλειά γιατί το Σάββατο έχουμε ένα ακόμα μεγάλο τελικό!”