Μπόγδανος: «Δίκαια ο Πόλις, αλλά o Μπλέτσας λειτουργεί εκδικητικά»

Ο Πόλις μπορεί να έφυγε με το «διπλό» από το Αίγιο δίκαια, όπως άλλωστε ανέφερε και ο Χάρης Μπόγδανος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο σύλλογος δεν έχει παράπονα, αφού ο πρόεδρος του Κεραυνού  σε δηλώσεις του στο athlodromos.blogspot.gr τόνισε πως ο κ. Μπλέτσας έχει προηγούμενα με την ομάδα.

«Ο εν λόγω διαιτητής λειτουργεί εκδικητικά προς την ομάδα μας όταν καλείται να διευθύνει αγώνα της. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο αυτό που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με τον κ. Μπλέτσα. Έχουμε διαμαρτυρηθεί αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν και έχουμε ζητήσει ακόμη και την εξαίρεσή του από αγώνες του Κεραυνού, κάτι που θα κάνουμε και τώρα, για ευνόητους λόγους. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να παίζει με το όνομα και την ιστορία του Κεραυνού Αιγίου, αλλά και τον μόχθο και τον ιδρώτα των ανθρώπων της διοίκησης, που συντηρούν από το υστέρημά τους τον σύλλογο και προσπαθούν, με μόνο αντάλλαγμα μια ηθική ανταμοιβή για την προσφορά τους στη ομάδα και το άθλημα» ανέφερε αρχικά και συμπληρώνει:

«Οφείλω βεβαίως να δώσω συγχαρητήρια στην “ομάδα – μοντέλο” του Πόλις Καλλιθέας για την εμφάνιση και τη νίκη, που ήταν καθαρή και δίκαιη. Ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε από το Αίγιο τα τελευταία χρόνια και εύχομαι στους ανθρώπους της να την καμαρώσουν την επόμενη περίοδο στη Β΄ Εθνική, γιατί πραγματικά το αξίζουν με τη σπουδαία δουλειά που έχουν κάνει στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια».

Πηγή: www. athlodromos.blogspot.gr