PERFORMANCE_EN CMYKΤα μυστικά τους για προπόνηση και ενδυνάμωση σε ομαδικά αθλήματα υπόσχονται να γνωστοποιήσουν ο Κώστας Χατζηχρήστος και οι συνεργάτες της Performance22 σε σχετικό σεμινάριο στις 27 Ιουνίου. Ο καταξιωμένος Έλληνας γυμναστής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με θητεία επίσης, σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό, θα αναλύσει στις εγκαταστάσεις της P22 στη καρδιά του αθλητισμού, το ΟΑΚΑ (Αμαρυσίας Αρτέμιδος & Πιτταρά) τη μεθοδολογία προπόνησης με αντιστάσεις για αθλητές ομαδικών αθλημάτων.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε προπονητές αθλημάτων όλων των ηλικιών, γυμναστές, αθλητές, φοιτητές ΤΕΦΑΑ και συναφών σχολών. Με τους συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να μάθουν από πρώτο χέρι τις μεθόδους που εφαρμόζει ο strength & conditioning coach στους μπασκετμπολίστες της ΤΣΣΚΑ αλλά και σε αθλητές, μεταξύ των οποίων, οι Σχορτσιανίτης, Παπαλουκάς, Περπέρογλου, Γιάκνοβιτς και πλήθος άλλων.
Το σεμινάριο, στο οποίο θα συζητηθούν τομείς όπως: 1) η μεθοδολογία διδασκαλίας βασικών & προχωρημένων ασκήσεων για ανάπτυξη δύναμη κααι ισχύος, 2) το συνδυασμό τους με άλλες μορφές προπόνησης, 3) τη σωστή κλιμάκωση βασικών ασκήσεων, 4)contrast training, complex training, 5) οργάνωση της προπόνησης ανά περίοδο και πολλά άλλα, είναι hands on. Με άλλα λόγια, η θεωρία θα γίνει πράξη, καθώς θα δοθεί η ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δοκιμάσουν τις διάφορες τεχνικές που θα διδαχθούνΟι θέσεις είναι περιορισμένες και το κόστος ανέρχεται στα 60 euros (40 euros για φοιτητές)

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και τη φόρμα/δήλωση συμμετοχής θα βρείτε εδώ