Μωσαϊδης: «Την πρώτη επίθεση στην Α2 το Ψυχικό…»

mwsaidhs-kavalaΜία δύσκολη αποστολή έχει το Σάββατο η Καβάλα, καθώς θα βρεθεί στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει το “πληγωμένο” Ψυχικό. Tην πεποίθηση του πως εάν η Καβάλα αγωνιστεί με την ίδια ενέργεια και πάθος, όπως και στο Παγκράτι, τότε μπορεί να πάρει τη νίκη, τόνισε με συνέντευξη του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο βοηθός του Γιάννη Τζήμα, Ηλίας Μωσαϊδης, λέγοντας που το γεγονός ότι το Ψυχικό διαθέτει την πρώτη επίθεση του πρωταθλήματος, λέει πολλά από μόνο του…

-Που πιστεύετε κ.Μωσαϊδη κρίθηκε το παιχνίδι στο Παγκράτι;
«Το μάτς στο Παγκράτι ήταν ένα από τα δυσκολότερα στο πρόγραμμα που είχαμε. Ένα παιχνίδι που είχε και απαιτούσε ενέργεια και πάθος. Αυτό που είπαμε είναι να έχουμε εμείς το ρυθμό του αγώνα και να το διατηρήσουμε, όπως και έγινε και στο τέλος αυτό ήταν που μας οδήγησε στη νίκη. Δεν παρασυρθήκαμε στο ρυθμό που ήθελε να επιβάλει το Παγκράτι στα κρίσιμα σημεία του αγώνα».

-Μετά το Παγκράτι αυξήθηκαν πιστεύετε οι πιθανότητες για την άνοδο;
«Κοιτάξτε, κάθε μάτς είναι διαφορετικό, κερδίσαμε στο Παγκράτι, αλλά είμαστε ακόμη στην 3η θέση. Βέβαια, επειδή ζούμε στην Ελλάδα, συνηθίζεται να βγαίνουν μετά από κάθε μάτς τα μπλοκάκια και να γίνονται προσθέσεις. Εμείς κοιτάμε πάντα το επόμενο παιχνίδι. Πολυτέλειες για ήττες δεν έχουμε. Πρέπει να ήμαστε σοβαροί και στο Ψυχικό. Πρέπει να κερδίσουμε εάν θέλουμε και μαθηματικά να μπορούμε την τελευταία αγωνιστική στην Αμαλιάδα να διεκδικούμε την άνοδο μας».

-Πόσο… πληγωμένο θα είναι το Ψυχικό μετά την ήττα από το Κόροϊβο;
«Το Ψυχικό φάνταζε ως το μεγάλο φαβορί για την 2η θέση, όμως έκανε κάποιες ήττες και βρέθηκε στην 4η θέση. Δε μας γελούν αυτές οι ήττες, ξέρουμε πως θα παίξουμε με μία ομάδα πεισμωμένη που διαθέτει την πρώτη επίθεση στο πρωτάθλημα. Δεν έχει απλά ένα, δύο καλούς παίκτες που εάν τους εξουδετερώσεις έχεις ησυχάσει. Ως σύνολο έχει μία πολύ καλή ομάδα».