Μύθου: «Σωτηρία και όσο γίνεται πιο γρήγορα»

Το Στρατώνι δεν έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και ο τρόπος με τον οποίον χάνει τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι ένας καλός λόγος… προβληματισμού για τον Δημήτρη Μύθου. Πάντως, από την απόδοση και την προσπάθεια των παικτών του στα Τρίκαλα, ο προπονητής του Στρατωνίου δεν έχει κανένα παράπονο, όπως τόνισε και στις δηλώσεις που έκανε στο επίσημο σάιτ του ΣΕΠΚ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μύθου:

Για την ήττα από τον Αίολο:

«Παιχνίδια με τέτοιες ομάδες είναι ιδανικά για να κερδίσεις κάποια πράγματα. Εμείς θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μην παρατήσουμε το παιχνίδι. Μέχρι το 34 δείξαμε ένα καλό πρόσωπο, όμως μετά ο Αίολος ανέβασε στροφές. Η ποιότητα του αντιπάλου είναι τέτοια που δεν αφήνει πολλά περιθώρια για κάτι καλύτερο. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά γιατί είχαμε και δύο απουσίες βασικών παικτών. Μακάρι συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για τη μέχρι τώρα πορεία του Στρατωνίου:

«Θα ήθελα να είχαμε ακόμα μία νίκη. Αν την είχαμε θα ήμουν ακόμα πιο ευχαριστημένος. Για εμάς έχει τελειώσει μία σειρά εκτός έδρας αγώνων πολύ δύσκολη. Τώρα μέχρι τα Χριστούγεννα έχουμε τέσσερα παιχνίδια εκ των οποίων τα τρία είναι στην έδρα μας. Σε αυτή τη σειρά θέλουμε τουλάχιστον τρεις νίκες. Μέχρι τα Χριστούγεννα θα ξεκαθαρίσει η πορεία μας αλλά και οι ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία. Όσον αφορά την άνοδο Τρίκαλα και Φιλαθλητικός είναι ένα επίπεδο πιο πάνω».

Για τους στόχους της ομάδας:

«Ο στόχος είναι να κερδίσουμε τη σωτηρία μας όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αν το καταφέρουμε νωρίς τότε θα προσπαθήσουμε να έχουμε ένα καλό πλασάρισμα όπως πέρσι (σ.σ. είχε τερματίσει στην 7η θέση). Για εμένα εξίσου σημαντικό είναι ο σύλλογος να μπορέσει να ανταποκριθεί στον οικονομικό τομέα όπως έκανε πέρσι. Μέχρι τώρα ο πρόεδρος, κύριος Κώστας Κατσαβαβάκης, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν δείχνει να τα καταφέρνει και είναι τυπικός σε όλες τις υποχρεώσεις του. Αυτό μας βοηθάει απεριόριστα ώστε να δουλεύουμε απρόσκοπτα».