Μύθου: «Οι παίκτες το γουστάρουν»

Η επιβλητική νίκη επί της Νίκης Βόλου επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το Στρατώνι, που μετράει το τελευταίο δίμηνο 5 νίκες σε 7 αγώνες, κάνοντας μάλιστα εντυπωσιακές εμφανίσεις στο γήπεδό του. Η εξήγηση είναι απλή…

«Δεν σταματάμε την προπόνηση, έχουμε καλό κλίμα, δεν έχουμε τα προβλήματα των άλλων ομάδων και δεν ασχολούμαστε με οικονομικά θέματα, καθώς για αυτά έχουμε εμπιστοσύνη στη διοίκηση ότι στο τέλος θα τα λύσει. Δεν χάνουμε παίκτες και οι παίκτες πλέον το ευχαριστιούνται, το γουστάρουν» λέει στο infobasket ο Δημήτρης Μύθου, ο οποίος βλέπει την ομάδα του να παίζει το καλύτερό της μπάσκετ από τα μέσα του Δεκεμβρίου και ύστερα.

«Ξέραμε ότι μετά το κακό ξεκίνημα, αργά ή γρήγορα κάτι θα άλλαζε, κάποια στιγμή θα γύριζε. Παίζει ρόλο και το ότι πλέον παίζουμε λίγο πιο γρήγορα, όλα όμως βγαίνουν μέσα από την προπόνηση. Αυτή η ομάδα έχει παίκτες φιλόδοξους που δεν τα παρατάνε, θέλουν να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται. Από τη στιγμή που ουσιαστικά πετύχαμε τον αρχικό στόχο της παραμονής, πάμε για όσο πιο ψηλά μπορούμε να τερματίσουμε» συνεχίζει ο προπονητής του Στρατωνίου.

Η ομάδα της Χαλκιδικής έχει βέβαια μπροστά της ένα πρόγραμμα-βουνό, καθώς τον επόμενο μήνα αντιμετωπίζει κατά σειρά τον Κόροιβο (εκτός), τον Φιλαθλητικό, την Αγία Παρασκευή (εκτός) και τον Αίολο Τρικάλων (εντός)! Την Παρασκευή το Στρατώνι θα αναχωρήσει για την Αμαλιάδα και λογικά θα έχει έτοιμους εκεί τους Κοτζαγιάννη, Νουκάρη, που λόγω τραυματισμών έπαιξαν ελάχιστον κόντρα στη Νίκη Βόλου.