Μ’ ένα… σμπάρο δύο τρυγόνια απ’ τον Ιωνικό Ιωνίας!

Για τους αρχαίους Έλληνες ήταν ιερός θεσμός να υποδέχονται και να περιποιούνται τους φιλοξενούμενούς τους… Κι αυτό έπραξε κι ο Ιωνικός ΝΦ, προς τους δικούς του φιλοξενούμενους, του Ιωνικού Ιωνίας, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν τον σύλλογο. Δράττονται, βέβαια, της… ευκαιρίας για να εκφράσουν και τα παράπονά τους τόσο για την αντιμετώπιση που θεωρούν ότι έτυχαν απ’ τους διαιτητές στον 1ο γύρο του πρωταθλήματος, αλλά και για την τιμωρία τους στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή!

 

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης του Ιωνικού Ιωνίας αναφέρει:

«Το Δ.Σ Α.Σ «ΙΩΝΙΚΟΣ» ΙΩΝΙΑΣ ευχαριστεί την ομάδα του Ιωνικού Ν.Φ για την φιλοξενεία αλλά και τους διατητές,τον κ.Μπούσια και τον κ.Κοντίλη για την άψογη διαιτησία στον μεταξύ μας αγώνα.

Ευελπιστούμε δε,να έχουμε ανάλογη διαιτησία στο κυριακάτικο κρίσιμο αγώνα με την Δόξα Πεύκων με δεδομένη την άνιση μεταχείριση (κατά τη γνώμη μας πάντα)της ομάδος μας από την διαιτησία σε ολόκληρο τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος.

Τέλος εκφράζουμε την αγανάκτηση μας για την άδικη τιμωρία της ομάδος μας στον αγώνα με τον Ηρακλή Θες/νίκης για επεισόδια που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του στο γήπεδο μας.

 

Μετά τιμής το Δ.Σ Α.Σ «ΙΩΝΙΚΟΣ» ΙΩΝΙΑΣ».