Μ. Μιχελάκος: “Αδημονούμε να ξεκινήσουν και οι άλλες κατηγορίες”

Το… ποδαρικό στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Α2 ήταν θετικό για τον Τρίτωνα, με τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Μιχελάκο να μην ξεχνά και όλους εκείνους που ακόμη είναι στο… περίμενε. “Είμαι χαρούμενος που ξεκίνησε το πρωτάθλημα, αλλά εκείνο που αδημονούμε είναι να ξεκινήσουν και οι άλλες κατηγορίες, διότι υπάρχει πολύς κόσμος που δυσκολεύεται με αυτή την πανδημία”, σχολίασε ο Έλληνας προπονητής μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καρδίτσα.

Ένα ματς που βρήκε τον Τρίτωνα να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση. “Θεωρώ ότι πιάσαμε υψηλά στάνταρ στην επίθεση, βάλαμε και 14 τρίποντα και αυτό έπαιξε ρόλο, ώστε να παίξουμε δίχως άγχος. Τα παιδιά έδειξαν διάθεση και είμαστε χαρούμενοι”, πρόσθεσε ο Μιχελάκος και συνέχισε: “Έχουμε νεανική ομάδα, σταθερά είχαμε ένα ή δύο παιδιά κάτω των 20 ετών συνέχεια στην πεντάδα, που ήταν και η λογική μας από την αρχή της χρονιάς. Η Καρδίτσα έχει μία πολύ καλή ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε για φαβορί και αουτσάιντερ, όταν όλοι έχουμε να παίξουμε πέντε, πεντέμισι μήνες. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι και χαίρομαι τόσο για τη νίκη, όσο και πολύ περισσότερο για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος”.
Αναφερόμενος στη συνέχεια και το παιχνίδι με την Ελευθερούπολη τόνισε: “Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ταξίδι, ανεβαίνουμε στην Ελευθερούπολη, κόντρα σε μία ομάδα που είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Θα κάνουμε τη δουλειά μας από τη Δευτέρα και θα πάμε για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, θα έχει εκπλήξεις. Προς το παρόν μένουμε στο αποτέλεσμα κόντρα στην Καρδίτσα για να το απολαύσουμε”…

Από την πλευρά του ο εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης Νίκος Κόκκαλης τόνισε: “Το ζητούμενο ήταν η νίκη μετά από τόση μεγάλη αγωνιστική αποχή. Θέλαμε μετά την επανέναρξη το αποτέλεσμα και η αλήθεια είναι ότι δεν την περιμέναμε την εμφάνιση αυτή. Δουλεύαμε στην προπόνηση. Προσωπικά μου βγήκε το παιχνίδι. Μετά από τόσο καιρό όταν σου βγαίνουν τα πρώτα σουτ, μετά παίρνεις θάρρος κι αυτό συνέβη και σε μένα. Τώρα η συνέχεια περιλαμβάνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δύσκολο ταξίδι κόντρα σε ομάδα που είναι μέσα στην 3άδα. Πάμε για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Έχουμε ελλείψεις, θα γυρίσουν, αλλά μέχρι να ενσωματωθούν υπάρχει δρόμος, εκείνο που θέλουμε είναι να δίνουμε σε κάθε ματς το 100%”.

Ο Χρήστος Καφέζας, τέλος τόνισε: “Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι, όπως καμία ομάδα. Δεν έχουμε εικόνα κι από τους αντιπάλους μας. Βγάλαμε αυτά που ζήτησε ο κόουτς μέσα στο παρκέ, στην άμυνα ίσως να μην ακολουθήσαμε το πλάνο, αλλά βγήκε η επίθεση βάλαμε σουτ. Τώρα πάμε στην Ελευθερούπολη κόντρα σε μία ομάδα που κυνηγά την άνοδο, εμείς δεν θέλουμε ν’ αδικήσουμε τους εαυτούς μας. Δεν θα μιλήσουμε για στόχους, διότι είναι νωρίς ακόμη”.