Νέα ανακοίνωση των Τρικάλων

Σε δεύτερη ανακοίνωση προχώρησαν τα Τρίκαλα απαντώντας ξανά στις δηλώσεις του Τάκη Ζήβα, αλλά και σε αυτές του Θανάση Αντετοκούμπο, ενώ παράλληλα η θεσσαλική ομάδα παραθέτει όλο το βίντεο του αγώνα.

Αναλυτικά:

«1) Προς κ. Ζήβα Τάκη, προπονητή μπάσκετ:
Κ. Ζήβα, πέρα από τις ντροπιαστικές δηλώσεις σας περί ρατσισμού και χαμηλού επιπέδου της Τρικαλινής κοινωνίας είστε και φαντασιόπληκτος όσον αφορά την αγωνιστική εικόνα του παιχνιδιού. Για ποιές διαιτητικές αποφάσεις παραπονιέστε κ. Ζήβα; Σαν δεν ντρέπεστε! 

2) Προς Αντετοκούμπο Θανάση
Αγαπητέ Θανάση, μπορεί να θέλεις μέσα από προσπάθεια ελληνοποίησής σου να αγωνιστείς με την Εθνική Ελλάδος (το ευχόμαστε) πρέπει όμως να μάθεις να λες την αλήθεια και μόνο αυτήν. Όταν έπεσες στο παρκέ και σηκώθηκες δεν σε χειροκρότησε όλο το γήπεδο; Στο τέλος του αγώνα δεν έφυγες αγκαλιασμένος με τα παιδιά της δικής μας ομάδας χειροκροτούμενος από 1.500 θεατές; Και δηλώνεις στις συνεντεύξεις σου άλλα; Σαν δεν ντρέπεσαι!

3) Προς τους ανθρώπους του Φιλαθλητικού
Κύριοι του Φιλαθλητικού, γνωρίζουμε τι ακριβώς συμβαίνει στο χώρο. Δεν είμαστε αδαείς. Αφήστε λοιπόν να κάνουμε και εμείς περήφανα την προσπάθειά μας κόντρα στα προβλήματα της επαρχίας, κόντρα στους τραυματισμούς και κόντρα στις ατυχείς διαιτησίες.
Αφουγκραστείτε λοιπόν εσείς και όσοι σας οδηγούνε την άποψη των υπολοίπων ομάδων της κατηγορίας για τις συμπεριφορές σας μέσα και έξω από το γήπεδο, σε αντίθεση με την γνώμη όλων των ομάδων της κατηγορίας για τη φιλοξενία και το ποιόν της ομάδας μας και της πόλης μας.

Για όλα τα παραπάνω λοιπόν, και για να μην υπάρχει καμία απορία παραθέτουμε σε όσους υπεύθυνους του αθλήματος αλλά και σε απλούς φιλάθλους το βίντεο του αγώνα στη διεύθυνσηhttp://www.youtube.com/user/TRIKALABC ή στο http://youtu.be/1txBs4FJai8

Με εκτίμηση,
το Δ.Σ. του Trikala B.C.»