Νέα αρχή το ματς με τον Διαγόρα…

Αν και ο πρώτος γύρος “έκλεισε” με την Αναγέννηση Φλόγας να έχει μόλις τρεις νίκες σε 15 αγώνες, η αισιοδοξία δεν λείπει στην ομάδα. Με τον Νεκτάριο Καραγιαννίδη, πλέον, στο “τιμόνι” (έχει αρχίσει προπονήσεις από την προηγούμενη Τρίτη) και τον Αντώνη Μούμογλου ξανά στην ομάδα από την περασμένη εβδομάδα (ξεπέρασε το προσωπικό πρόβλημα που είχε), η Αναγέννηση ξεκινάει από τον αγώνα με τον Διαγόρα μια νέα αρχή στο πρωτάθλημα, με στόχο τη σωτηρία.

“Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, έχουμε έναν ολόκληρο γύρο και μπορούμε να κάνουμε τις νίκες που πρέπει για να σωθούμε, αν και έχω πάψει να ασχολούμαι με τις κατηγορίες” δήλωσε ο Τέλης Ψάλτου. “Με ενδιαφέρει περισσότερο η ουσία του μπάσκετ, που είναι τα παιδιά και γι’ αυτό χαίρομαι που έχουμε 7-8 παίδες καλού επιπέδου και συνεργάτες που κάνουν καλά τη δουλειά τους” συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Αναγέννησης.

Πλην του Φώτη Ζώτου, που αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα, ο Καραγιαννίδης μάλλον δεν θα υπολογίσει για το ματς με τον Διαγόρα ούτε τον Μπάμπη Μουρατίδη, που υποβλήθηκε την περασμένη Πέμπτη σε εγχείρηση στις αμυγδαλές.