Νέα γραφεία για την Καρδίτσα

Το δικό της ανανεωμένο σπίτι θα έχει η Καρδίτσα από εδώ και στο εξής αποκτώντας τα νέα της γραφεία τα οποία θα είναι προσβάσιμα στον φίλαθλο κόσμο για να ενημερωθεί για τα θέματα του.

Αναλυτικά:

«Σύντομα έτοιμα τα νέα γραφεία του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ !!!

Στο νέο του… σπίτι θα στεγαστεί τις επόμενες ημέρες ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, αφού ολοκληρώνονται οι εργασίες διαμόρφωσης των γραφείων του συλλόγου.
Σε ισόγειο χώρο στην οδό Σμύρνης 2, θα χτυπά από το επόμενο διάστημα… η καρδιά της ομάδας της Καρδίτσας που αποκτά ένα σύγχρονο χώρο στο κέντρο της πόλης, προσβάσιμο σε όλους τους φίλους του Α.Σ.Κ. στον οποίο θα στεγαστούν όλες οι διοικητικές δραστηριότητες. Είναι μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στη βελτίωση της οργάνωσης και τη λειτουργία του συλλόγου σε νέα πρότυπα και παράλληλα, στην καλύτερη επικοινωνία με τους φιλάθλους και τους συνεργάτες της ομάδας. Οι εργασίες διαμόρφωσης βρίσκονται στο τελικό στάδιο και πολύ σύντομα, τα νέα γραφεία θα λειτουργήσουν σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί.
Μάλιστα, τα νέα γραφεία επισκέφθηκε ο κ. Γιώργος Πίττας. Ο Πρόεδρος της «ΑΤΤΙΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ – ΑΛΕΞ.ΠΙΤΤΑΣ ΑΒΕΕ», η οποία στηρίζει με θέρμη την προσπάθεια του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ ως χορηγός ονοματοδοσίας, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία μαζί με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, εκφράζοντας τη χαρά του για την πρωτοβουλία της στέγασης του συλλόγου, αλλά και για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας.

«Tα τελευταία τρία χρόνια ,Α.Σ.Καρδιτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ,η ομάδα της πόλης μας,έκανε Άλματα προόδου και κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα σε σημαντικές δυνάμεις του Ελληνικού μπάσκετ!Αυτο από μόνο του αυξάνει κατά πολύ τις ανάγκες του συλλόγου σε οργανωτικό επίπεδο και τις υποχρεώσεις απέναντι σε όλο τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα!Ο σύλλογος πλέον αποκτά ένα σημείο αναφοράς στο κέντρο της πόλης όπου ο καθένας θα μπορεί να έρθει άμεσα σε επαφή με εκπροσώπους του συλλόγου για τυχόν θέματα που απασχολούν τα μέλη και όχι μόνο!Η χρήση και ο τρόπος λειτουργίας των γραφείων του Α.Σ.Καρδιτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες!
Συγχαρητήρια στους πολ.μηχανικους κ μέλη του διοικητικού συμβουλίου Giwrgos Spanos και Antonis Makrynikas για την κατασκευή και την επιμέλεια των νέων γραφείων.Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και η διάθεση για προσφορά αλλά και το μεράκι τους έπαιξε ρόλο».