Νέα εξέταση ο Χρυσόπουλος

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας περιμένουν αύριο στη ΜΕΝΤ προκειμένου να μάθουν πότε θα επιστρέψει ο Σάββας Χρυσόπουλος στις προπονήσεις. Εκτός απροόπτου ο νεαρός σμολ φόργουορντ θα χάσει άλλον ένα μήνα προπονήσεων και αν όλα πάνε καλά θα είναι έτοιμος να παίξει περί τα τέλη Μαρτίου, τότε όμως θα έχουν περάσει τα κρισιμότερα παιχνίδια που έχει μπροστά της η ομάδα της Τούμπας.

Μετά το ρεπό αυτής της εβδομάδας (20-0 επί της Χαλκηδόνας), η ΜΕΝΤ έχει δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια (με Αιγάλεω και Αναγέννηση), τα οποία αναμένεται να καθορίσουν το αν θα “κλειδώσει” την παραμονή ή θα μπλέξει σε σοβαρές περιπέτειες.

Τουλάχιστον ο Γιάννης Λίβανος δεν έχει άλλες απουσίες πλην του Χρυσόπουλου (και των Τριανταφυλλίδη, Δάλπα που απέχουν σταθερά από όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας) και προσπαθεί στο χρονικό διάστημα που έχει μπροστά του, μέχρι τα κρίσιμα παιχνίδια με Αιγάλεω και Αναγέννηση, να δουλέψει όσο καλύτερα γίνεται στις προπονήσεις. Στο πλαίσιο αυτό έδωσε σήμερα φιλικό με την Εθνική εφήβων και το Σάββατο (στις 17:00) θα αντιμετωπίσει τα Αστέρια του Ροδόπουλου.