Νέα εποχή σημαίνει για τον Πανναξιακό που γυρίζει σελίδα στο διοικητικό σκέλος…

Μία νέα σελίδα αρχίζει να γράφεται για τον Πανναξιακό. Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Δημήτρη Δαμιανίδη και υπεύθυνος λειτουργίας του αναπτυξιακού Τάσος Βάβουλας γίνεται ο μπροστάρης αυτής της νέας εποχής του νησιωτικού συλλόγου. Και δεν θα είναι ο μόνος. Καθώς οι Νάξιοι παίκτες της ομάδας Σπύρος Μάκαρης, Νίκος Μυλωνάς, Παναγιώτης Καλαβρός και Παναγιώτης Πολίτης ανασκουμπώνονται για να συνεχίσει ο Πανναξιακός να αγωνίζεται στις εθνικές κατηγορίες!

vavoulasΌπως αποκαλύπτει το Sportcyclades κι ο συνάδελφος Ιωάννης Νοταράς οι προσπάθειες που κατέβαλε τις τελευταίες ημέρες ο Τάσος Βάβουλας για να περάσει το τμήμα μπάσκετ στα χέρια του έπιασαν τόπο. Οι πάμπολες διαπραγματεύσεις που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 24ωρα απέδωσαν καρπούς και πλέον η συμφωνία είναι γεγονός.
Ο βοηθός του μέχρι πρότινος τεχνικού της ομάδας Δημήτρη Δαμιανίδη θα ξεκινήσει από την Τρίτη (16/8) να… τρέχει τον Πανναξιακό, ώστε να παρουσιαστεί ετοιμοπόλεμος στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής.

“Ο Πανναξιακός ενώνει”

notaras_sportcycladesΜετά την επίτευξη αυτή της συμφωνίας, ο Τάσος Βάβουλας και οι Νάξιοι παίκτες της ομάδας, οι Σπύρος Μάκαρης, Νίκος Μυλωνάς, Παναγιώτης Καλαβρός και Παναγιώτης Πολίτης εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας τονίζουν πως ο Πανναξιακός είναι ένας κι αδιαίρετος, ενώ παράλληλα ευχαριστούν τους χορηγούς της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εμείς οι Νάξιοι παίκτες του Πανναξιακός ΑΟΝ και ο βοηθός προπονητή Αναστάσιος Βάβουλας αισθανόμαστε την ανάγκη να γνωρίσουμε στους φιλάθλους μας σε ό,τι αφορά της σχέση του τμήματος μπάσκετ με τη διοίκηση ότι δεν έχουμε κάτι να μας χωρίσει αντίθετα, μας ενώνει ο Πανναξιακός. Κατανοούμε πλήρως τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς του ΔΣ ώστε να είναι σε θέση να δηλωθούν και να αγωνιστούν δυο ομάδες σε εθνικές κατηγορίες (Βόλεϊ γυναικών Α’ εθνική κατηγορία και μπάσκετ Γ’ εθνική κατηγορία). Τονίζουμε ότι οποιεσδήποτε και αν είναι οι αποφάσεις της σχετικά με το τμήμα μπάσκετ εμείς δεν θα παύουμε να είμαστε Πανναξιακός.

Ακόμη θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν στην περσινή παρθενική εμφάνιση της ομάδας μας στη Γ’ εθνική κατηγορία την Blue Star Ferries και το ταξιδιωτικό γραφείο Zas travel καθώς και τις επιχειρήσεις Real Estate του κυρίου Γιώργου Βερώνη. Τέλος καλούμε όλους τους φιλάθλους του νησιού να σταθούν δίπλα στην ομάδα μας Πανναξιακός ΑΟΝ Βόλεϊ, Μπάσκετ στα δυο αυτά τμήματα που μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε υπερήφανοι για το νησί μας».

Με εκτίμηση, Βαβούλας Τάσος Μάκαρης Σπύρος Μυλωνάς Νίκος Καλαβρός Παναγιώτης Πολίτης Παναγιώτης”.

Πληροφορίες: sportcyclades.gr