Με έξι παίκτες λιγότερους έγινε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής επί ελληνικού εδάφους. Ο Γιώργος Πρίντεζης αισθάνεται ένα σφίξιμο στη γάμπα και δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, όπως και οι Μάικ Μπράμος (πήρε πάντως εξιτήριο από το νοσοκομείο Metropolitan), Κώστας Βασιλειάδης, Βασίλης Καββαδάς (αμφότεροι με ενοχλήσεις στο στομάχι).

Ο Αντώνης Φώτσης δείχνει να ξεπερνά το διάστρεμμα αλλά έκανε σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ καλά νέα προέρχονται και από την περίπτωση του Κώστα Καϊμακόγλου, ο οποίος ξεπερνά το τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο. Στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν σήμερα και οι Νίκος Ζήσης, Γιάννης Μπουρούσης, οι οποίοι θα αναχωρήσουν με την υπόλοιπη αποστολή για τη Βραζιλία αύριο το μεσημέρι (22/6).

Πρίντεζης: «Ολοι μας δίνουμε το μέγιστο»

Στο μεταξύ, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην ιστοσελίδα της FIBA για την επιστροφή του στην Εθνική και το προολυμπιακό τουρνουά… «Μέχρι τώρα τα πράγματα είναι θετικά. Δουλεύουμε πολύ και έτσι θα συνεχίσουμε. Πρέπει να διορθώσουμε κάποιες λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν τον καθένα μας να φτάσει στο μέγιστο της απόδοσής του.

Παρότι δεν ήμουν στην Εθνική ομάδα τον τελευταίο χρόνο, ξέρω τους περισσότερους παίκτες. Δεν έχω πρόβλημα στο να προσαρμοστώ και να αφομοιώσω πράγματα κάθε μέρα. Όλοι μας δίνουμε το μέγιστο που μπορούμε» δήλωσε μεταξύ άλλων ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.