Νέα συνεργασία για την ΑΕΚ

Μία νέα συνεργασία ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ και συγκεκριμένα αυτή με το διαγνωστικό κέντρο  ”Genelabs” , με τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας να έχουν τα δικά τους προνόμια.

Η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την συνεργασία της με το διαγνωστικό κέντρο ”Genelabs” (www.genelabs.gr) που εδρεύει Παστέρ 15 στην Πλατεία Μαβίλλη, στο κέντρο της Αθήνας.

Η Εταιρεία Γονιδιωματική-Genelabs ιδρύθηκε με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο χώρο της Βιοπαθολογίας και της Μοριακής  Διαγνωστικής, βασιζόμενη στα αρτιότερα διαγνωστικά μέσα που διαθέτει η σύγχρονη βιοτεχνολογία.

Τα Εργαστήρια της Γονιδιωματικής-Genelabs είναι εξοπλισμένα με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας σε όλο το διαγνωστικό φάσμα της ερευνητικής και κλινικής διαγνωστικής, προκειμένου να διασφαλιστεί η επεξεργασία και ταυτοποίηση κάθε είδους βιολογικού υλικού και η εξαγωγή διαγνωστικών αποτελεσμάτων σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και αξιοπιστίας. Το Εργαστήριο, εκτός από το ευρύ φάσμα διαγνωστικών εξετάσεων που παρέχει στους  τομείς της Αιματολογίας, Βιοχημείας, Μικροβιολογίας, Ανοσολογίας και Ορμονολογικού ελέγχου, εξειδικεύεται στους τομείς της Μοριακής  Διαγνωστικής, της Κυτταρικής και Μοριακής Βιολογίας.

Οι κάτοχοι των εισιτήριων διαρκείας τηs KAE AEK θα έχουν έκπτωση 50% σε όλες τις εξετάσεις του διαγνωστικού κέντρου, ενώ η ομάδα Μπάσκετ της ΑΕΚ μπορεί να  απολαμβάνει όλο το φάσμα των υπηρεσιών του κέντρου δωρεάν.

Ευχαριστούμε τον διευθυντή του διαγνωστικού κέντρου κύριο Χρήστο Λουτράδη, ο οποίος έχει και κοινές ρίζες με την ομάδα μας καθώς κατάγεται από την Κωνσταντινούπολη».