Νέα ταυτότητα, νέα αρχή για τη Δόξα

Ήταν γνωστό εδώ και μέρες αλλά πλέον είναι και τυπικά γεγονός. Η δευτεραθλήτρια του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Δόξα πλέον έχει νέο ονοματεπώνυμο μετά την χθεσινοβραδινή ανακοίνωση της συνένωσης με τους Μαχητές Πεύκων στη γιορτή των ακαδημιών της. Έτσι πλέον, η παρέα των πέντε ατόμων που αποφάσιζε για τις τύχες της ομάδας με ιδιαίτερα πετυχημένα αποτελέσματα, πλέον διευρύνεται με σκοπό να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό και πλήρες ρόστερ στη Β΄ Εθνική. Ο καθένας από τη νέα αυτή μεγάλη παρέα ατόμων θα έχει τον ρόλο του αξιοποιώντας για το κοινό καλό τις δυνατότητες που έχει.

Ένας από τους κύριους σκοπούς είναι η βελτίωση των ακαδημιών τους αφού έχουν ως μακροπρόθεσμο στόχο η ανδρική ομάδα να λειτουργεί σαν τη βιτρίνα όλου του συλλόγου με ότι καλύτερο υπάρχει από τις ακαδημίες του. Θέλουν δηλ. τα τμήματα υποδομής να είναι ο αποκλειστικός «αιμοδότης» της πρώτης ομάδας και ήδη θα αρχίσουν από φέτος να κινούνται προς τη κατεύθυνση αυτή.

Ο προπονητής Χρήστος Δικταπανίδης θα παραμείνει στην ομάδα και με την εμπειρία του θα ασχολείται με οτιδήποτε έχει σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι και γενικώς με τη γνώση του αθλήματος. Έτσι σαν τεχνικός σύμβουλος θα δουλέψει μαζί με τους συνεργάτες του στις προπονήσεις με το ανδρικό τμήμα που αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο αλλά και με τη βελτίωση των νεαρών παικτών στις ακαδημίες. Άλλωστε όπως ακριβώς τόνισε και ο ίδιος, το καλοκαίρι δεν θα υπάρχει πίεση ή σχολικές υποχρεώσεις μόνο πολύ χρόνος για να μάθουν περισσότερο και καλύτερο μπάσκετ.