Νέος γυμναστής ο Λαψάνης, “κλείνει” Στυλίδη

lapsanisΤην έναρξη της συνεργασίας του με τον γυμναστή Κώστα Λαψάνη ανακοίνωσε ο Εσπερος, ο οποίος μάλιστα θα αναλάβει όλα τα τμήματα του συλλόγου.

Εν των μεταξύ, όπως αναφέρει το pelop.gr, οι πατρινοί έχουν συμφωνήσει με τον Φώτη Στυλίδη. Ο νεαρός γκαρντ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στους Τιτάνες Δράμας με τους οποίους και αναδείχθηκε τρίτος σκορερ στο 2ο όμιλο Βορρά.

Η ανακοίνωση:

«Η οικογένεια του Έσπερου ΑΟΠΑ καλωσορίζει τον Κώστα Λαψάνη ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα γυμναστή για όλα τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου (Ανδρικό, Νέοι, Εφηβικό, Παιδικό).

Ο Κώστας Λαψάνης είναι γεννημένος το 1989 και είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Εθνικού και ΚαποδιστριακούΠανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα στη καλαθοσφαίριση.

Έχει διατελέσει στο παρελθόν υπεύθυνος γυμναστής στην Ανδρική ομάδα του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Αμαρουσίου (Β’ Εθνική) την σεζόν 2013-2014 ενώ παράλληλα ήταν και υπεύθυνος γυμναστής προγράμματος Φυσικής Κατάστασης και Ενδυνάμωσης στον ΚΟ Χολαργού σε ακαδημίες και αγωνιστικά τμήματα.

Ανήκει απο το 2012 στην “ομάδα” του Κώστα Χατζηχρήστου (που έχει την συνολική επίβλεψη της αθλητικής βελτίωσης των αθλητών του Έσπερου ΑΟΠΑ)».