Νέος πρόεδρος στα Πεύκα, αλλαγές στο Δ.Σ.

panteloglouΜία νέα σελίδα γράφεται στους Μαχητές. Οι εκλογές που πραγματοποιήθηκαν ανέδειξαν νέο πρόεδρο τον Αγγελο Παντέλογλου, ενώ το Δ.Σ. ανανεώθηκε κατά τα 5/9.

Αναλυτικά:

«Με επιτυχία και σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του σωματείου μας Μαχητές Δόξας Πεύκων. Το νέο ΔΣ ανανεώθηκε κατά τα 5/9 του δίνοντας έτσι μια ανανεωτική πνοή στο σύλλογο. Νέος πρόεδρος του ΔΣ ο Άγγελος Παντέλογλου.

Αρχικά έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης. Είναι χαρακτηριστικό ότι το σωματείο παρά τη συμμέτοχη του φέτος στην Α2 δεν έχει καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή. Αφού απαλλάχθηκε η προηγούμενη Διοίκηση προχώρησε το σκέλος των εκλογών με 5 νέες υποψηφιότητες. Οι πρώτοι 9 σε ψήφους θα απαρτίζουν το νέο ΔΣ μας που αφού συγκροτήθηκε σε σώμα στη πρώτη του συνεδρίαση, κατέληξε σε αυτή τη σύνθεση:

Άγγελος Παντέλογλου Πρόεδρος ΔΣ- κάτοικος Πεύκων, Χημ. Μηχανικός Διευθυντής Παράγωγης

Δημήτρης Κοροκυθάκης Αντιπρόεδρος – κάτοικος Πεύκων, Βιοτέχνης

Μιχάλης Ευθυμιάδης Γεν. Γραμματέας- κάτοικος Συκεων, Ιδιωτικός Υπάλληλος

Πρόδρομος Σαμουρκασίδης Ταμίας -κάτοικος Συκεών, Ιδιοκτήτης εμπορικής εισαγωγικής

Ιωάννης Μπουτσίκος Έφορος – κάτοικος Πεύκων, οικονομολόγος-Ορκωτός Ελεγκτής-Λογιστής

Νίκος Καλλινικίδης Έφορος-κάτοικος Πεύκων, Οικονομολόγος-Επιχειρηματίας

Παρασκευή Γενιτσάρη Έφορος-κάτοικος Πεύκων, Δικηγόρος

Παναγιώτης Βασιλείου Έφορος-κάτοικος Πεύκων, Γυμναστής

Βασιλική Ασαρίδου Έφορος-κάτοικος Πολίχνης, Κοινωνική Λειτουργός

 Ο νέος πρόεδρος ΔΣ Άγγελος Παντελογλου έκανε τις εξής δηλώσεις:

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να εκπροσωπώ αυτό το σύλλογο από τη θέση του Πρόεδρου του ΔΣ. Ποτέ στα χρονικά του συλλόγου δεν υπήρχε μονοπρόσωπη διοίκηση όποτε την πρόταση και των υπολοίπων μελών του ΔΣ τη δέχτηκα με χαρά γιατί και εγώ αισθάνομαι περισσότερο μέλος μιας ομάδας παρά αρχηγός ενός συνόλου.

Είμαι χαρούμενος γιατί στην ομάδα μας προστεθήκαν νέοι άνθρωποι, με καινούργιες ιδέες με  όρεξη και  όραμα. Αυτοί θα μας βοηθήσουν την επομένη μέρα στην όποια θέλουμε να δούμε το σύλλογο να σταθεροποιείται στις υψηλές εθνικές κατηγορίες. Ο πήχης είναι ήδη που ψηλά με τις επιτυχίες των τελευταίων 3 ετών. Ο σύλλογος έχει κάνει πολλά βήματα από το 2009 που  εγώ αγωνιζόμουν άδω σαν αθλητής και έχει πλέον μια ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα, πολύ διαφορετική από το γενικό σύνολο την όποια και υπηρετεί πιστά.

Αυτό που θέσαμε σαν πρώτο στόχο είναι να βάλουμε τα θεμέλια η ομάδα μας πανελληνίως να αποτελεί πραγματικό εφαλτήριο για τους νέους αθλητές πριν το μεγάλο τους βήμα στην Α1 εθνική κατηγορία. Αυτό θα προσπαθήσουμε και φέτος. Ήδη έχουν γίνει συζητήσεις για το μπάζε της ομάδας και τις γενικές της κατευθύνσεις όποτε από εβδομάδα θα αρχίσουν να γίνονται και οι σχετικές ενέργειες.

Το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε βεβαίως είναι να διοργανώσουμε το Σεπτέμβριο σε συνεργασία με την ΕΟΚ, ένα τουρνουά 3on3 στα Πεύκα. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εις τη μνήμη του εκλιπόντος προκάτοχου μου, του Αθανασίου Κρητικοπουλου, τον όποιο πάντα θα θυμόμαστε με αγάπη.

Στο τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μελή του ΔΣ που δεν θα συνεχίσουν μαζί μας. Σεβόμαστε απόλυτα, αν και μας λυπούν, τις αποφάσεις κάποιων φίλων να απέχουν είτε για προσωπικούς είτε για επαγγελματικούς λογούς. Το έργο τους και η συνεισφορά τους είναι μεγάλη και θα είναι οδηγός μας για το μέλλον».