Νέος πρόεδρος στον Πανναξιακό ο Στάθης Κρητικός

Νέα σελίδα ανοίγει ο Πανναξιακός, καθώς η προεδρία του συλλόγου περνά στα χέρια του νεαρού Στάθη Κρητικού. Οι εξελίξεις στον ναξιώτικο σύλλογο ήταν άμεσες, καθώς πριν καλά-καλά περάσει ένα 24ωρο από την εκλογική διαδικασία, τα μέλη που εκλέχθηκαν, συνεδρίασαν και συστάθηκε σε σώμα η νέα διοίκηση.

Δίνοντας στο νεαρό παράγοντα Στάθη Κρητικό τα “ηνία” του Πανναξιακού, ομόφωνα μάλιστα! Ο νέος πρόεδρος, άλλωστε είχε συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους στην εκλογική διαδικασία κι έτσι ήταν εκείνος που προτάθηκε ν’ αναλάβει την προεδρία του νέου ΔΣ, το θα πρέπει να σημειωθεί ότι απαρτίζεται από το σύνολο των υποψηφίων που έθεσαν υποψηφιότητα στις εκλογές.

Όσον αφορά τον Στάθη Κρητικό, πρόκειται για ένα νέο παράγοντας που βρίσκεται πολύ κοντά στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια και η ανάληψη της προεδρίας από τον ίδιο αποτελεί σίγουρα μία μικρή έκπληξη, αλλά παράλληλα ένα δείγμα του τρόπου σκέψης του νεοσύστατου σωματείου που θα διοικείται από νέους ανθρώπους με όρεξη μεράκι και πάνω από όλα όραμα για αν πετύχουν κάτι καλό. Οι πρωτεργάτες του εγχειρήματος, Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος και Γιώργος Κεφαλιανός, αποτελούν σίγουρα μία εγγύηση για τον σύλλογο και με την κίνηση τους να δώσουν χώρο δράσεις σε νέους παράγοντες αποτελεί και αυτό ένα δείγμα της αθλητικής εφυΐας που διαθέτουν πάνω στην διοίκηση ενός συλλόγου.

Οι θέσεις των συμβούλων που καταφέραμε να μάθουμε μέσω του ρεπορτάζ μας είναι οι εξής:
Πρόεδρος: Στάθης Κρητικός
Αντιπρόεδρος Α’: Στέφανος Μαστρογιαννόπουλος
Αντπρόεδρος Β’: Τσουτσάνης Γιάννης
Γεν. Γραμματέας: Λίδα Λιακοπούλου
Ταμίας: Μαρία Καπαρέλη
Γενικός Αρχηγός: Βασίλης Δεδρινός
Υπεύθυνος Τύπου: Αλέξανδρος Κοττάκης
Υπεύθυνος Ανδρικού: Αποστόλής Φυρογένης

Επίσης στη διοίκηση θέση έχουν οι: Κεφαλιανός Γιώργος, Πάχως Αδελφουλάκος, Δρυμαλίτης Στέλιος, Καραγιάννη Καλλιρόη και Κεραμιώτης Δημήτρης.

Ο σύλλογος θα ενημερώσει για την ακριβής σύνθεση του ΔΣ με αναλυτικό δελτίο τύπου.

Πληροφορίες και φωτογραφία από sportcyclades.gr