Νέος χορηγός στον ΓΣ Λάρισας

gslΟ ΓΣ Λάρισας δεν έχει ενισχυθεί μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου αυτό το καλοκαίρι, αλλά και εκτός αυτών! Στο πλαίσιο αυτό η λαρισινή ομάδα ανακοίνωσε τη συνεργασία με άλλον ένα χορηγό για τη νέα σεζόν στη Β΄ Εθνική και συγκεκριμένα με την εταιρία ΙΚΤΕΟ Ζερβός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΓΣΛ 1928 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με την εταιρία ΙΚΤΕΟ Ζερβός, για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. Το ιδιωτικό ΚΤΕΟ Ζερβός αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για τον τεχνικό έλεγχο αυτοκινήτων στην πόλη της Λάρισας, απαριθμώντας χιλιάδες ιδιοκτησίες οχημάτων που το εμπιστεύονται. Το ΚΤΕΟ Ζερβός είναι μια υγιής επιχείρηση που συμβάλλει χορηγικά διαρκώς σε κοινωνικής, πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες της πόλης μας. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, έχει αποδείξει περίτρανα την υποστήριξή της σε αθλητικές ομάδες, βοηθώντας τα μέγιστα για τη βιωσιμότητά τους.

Η διοίκηση του ΓΣΛ 1928 αντιλαμβάνεται τη σημαντική συνεισφορά του κ. Ζερβού στην προσπάθεια του συλλόγου της επιστροφής στην ενεργό δράση και υπόσχεται να προβεί σε όλες τις απαραίτητες κινήσεις για τη μέγιστη αποδοτικότητα της χορηγίας».