Νέο «άκρως ακατάλληλο» βίντεο για την Κιμ

Νέο xxx- rated σκάνδαλο με πρωταγωνίστρια σαφέστατα την Κιμ «τραντάζει» το Καρντασέϊκο! Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού τύπου, διέρρευσε και νέο ερωτικό βίντεο της πρώην κ. Χάμφρις!

Καλά, την ταινία …. μεγάλου μήκους που είχε γυρίσει με τον πρώην της ράπερ Ray J, την γνωρίζαμε. Όπως επίσης και το μικρού μήκους βίντεο με τον σύζυγό της, Κρις Χάμφρις στα νησιά Bora Bora αλλά έλα που στο νέο βίντεο ο κύριος είναι pure white as the snow, όπως λένε και οι Αμερικανοί. Κοινώς, λευκός(!)  ενώ ο Κρις έχει γονίδια έγχρωμου λόγω του πατέρα του άρα τείνει πως το… μπεζ! (Ρε Κιμ σταμάτα να μας αναγκάζεις να γράφουμε αηδίες).

Το βιντεάκι έχει και κοντινά που αποδεικνύουν το κατάλευκο!!!! Οι φωτογραφίες καρέ καρέ, μάλιστα, της ταινίας να το πει κανεί, home βίντεο ας είναι καλά τo i phone,  έχουν ήδη κυκλοφορήσει!!!!

Η πρωταγωνίστρια του βίντεο που μοιάζει εκπληκτικά με την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία μέχρι στιγμής, δεν έχει βγει να διαψεύσει το παραμικρό (άρα ύποπτο), φέρεται να απολαμβάνει την… ενασχόληση της ντυμένη μόνο με τα άκρως απαραίτητα.  Συν το φετέχ της, τις ψηλοτάκουνες γόβες.

Με τον Τζέμερι Λιν δεν διατυμπάνιζε πριν μερικές μέρες ότι θα βγει ραντεβουδάκι το Κιμάκι;;;; Λέτε να βγήκαν του Αγίου Βαλεντίνου, εξ’ ου και το κατακόκκινο στρινγκ του βίντεο;;;; Α μπααααααααααααααααα!