Νέο διήμερο ξεκούρασης περιμένει τον Αργοναύτη

Με ευχάριστα αλλά και δυσάρεστα νέα κύλησε η εβδομάδα που διανύουμε και ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο. Κυριακή λόγω της Εθνικής εορτής οι παίκτες θα πάρουν ρεπό όπως ακριβώς και τη Δευτέρα προκειμένου να επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Τρίτη για να αρχίσουν τη προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ιωνικό Ιωνίας.

Η ευχάριστη νότα ήταν η πολύ καλή εμφάνιση στο φιλικό κόντρα στο Ανατόλια, έναν από τους διεκδικητές της ανόδου, τη Πέμπτη το βράδυ. Παρά όμως τη δυναμικότητα του αντιπάλου οι παίκτες του Γιώργου Καραμουσαλίδη τον κόντραραν στα ίσια και παραλίγο να πάρουν και τη φιλική νίκη με τον Χριστόφορο Τερσενίδη να κάνει ένα πάρα πολύ καλό επιθετικά παιχνίδι.

Η νότα που χαλούσε κάπως την ευεξία αυτής της καλής απόδοσης αλλά και της καλής δουλειάς που έγινε όλη την εβδομάδα ήταν η απουσία του Χρυσοχού. Ο έμπειρος παίκτης ταλαιπωρείται από ένα έντονο πρόβλημα στα δόντια που προήρθε από χτύπημα στο τελευταίο παιχνίδι και το οποίο τον κράτησε εκτός όλη την εβδομάδα. Εκτός απροόπτου θα επιστρέψει κανονικά τη Τρίτη.