Σε νέα… τροχιά αναμένεται να μπει ο ΑΟ Αγρινίου, μετά την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου την Πέμπτη 30/5. Η γενική συνέλευση είχε επιτυχία κι απ’ τις αρχαιρεσίες προέκυψε το νέο ΔΣ με τον Κωνσταντίνο Τσιαμάκη να εκλέγεται πρώτος με 50 ψήφους, ενώ τον ακολούθησαν οι Σαπλαούρας, Σερέτης, Γερμανός και Ψυλλιάς… Πλέον αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να συγκροτηθεί σε σώμα το ΔΣ και ν’ αρχίσει το «στήσιμο» της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.

Αναλυτικά οι ανακοίνωση του ΑΟ Αγρινίου για τη ΓΣ και τις αρχαιρεσίες:
«Με επιτυχία διεξήχθη χθες την Πέμπτη 30/5/2013 η γενική συνέλευση μελών του ΑΟ Αγρινίου με απαρτία. Τα θέματα που τέθηκαν ήταν:
· Απολογισμός σεζόν 2012 -2013

· Απολογισμός πεπραγμένων του Συλλόγου

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Από την ψηφοφορία που διεξήχθη προέκυψαν τα παρακάτω αποτελέσματα

Έλαβαν:
Τσιαμάκης Κωνσταντίνος του Ανδρέα 50
Σαπλαούρας Νεκτάριος του Κων/νου 49
Σερέτης Γρηγόριος του Γεωργίου 49
Γερμανός Περικλής του Νικολάου 42
Ψυλλιάς Παναγιώτης του Δημητρίου 39
Στεφανάτος Γεώργιος του Ανδρέα 7
Τσαμάκης Χαράλαμπος του Παναγιώτη 5
Καββαδίας Θεόδωρος του Ιωάννη 5
Βελτσίστας Κωνσταντίνος του Ανδρέα 3

Μετά και την επικύρωση των αποτελεσμάτων από την εφορευτική επιτροπή το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θα απαρτίζεται από τους:
Τσιαμάκη Κωνσταντίνο
Σαπλαούρα Νεκτάριο
Σερέτη Γρηγόριο
Γερμανό Περικλή
Ψυλλιά Παναγιώτη

Λόγω ισοψηφίας τα αναπληρωματικά μέλη θα προκύψουν, όπως προβλέπει και το καταστατικό του Συλλόγου, με κλήρωση κατά τη σύγκλυση της 1ης Συνεδρίασης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου από το οποίο με ψηφοφορία θα αναδειχθεί και το νέο προεδρείο.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας για την αθρόα προσέλευση τους. Μια προσέλευση που θα αποτελέσει αφετηρία για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του συλλόγου μας».