Νέο hot ζευγάρι στα παρκέ!

Ποιος Τόνι Πάρκερ και ποιος Εντουάρντο Κρουζ;;;; Ο πρώην σύζυγος και στη συνέχεια, ο μετέπειτα αλλά πρώην φίλος (που τυγχάνει να είναι και αδερφός της Πενέλοπε Κρουζ) δεν πιάνουν μία μπροστά στο νέο της αμόρε. Ο λόγος για την σέξι «νοικοκυρά σε απόγνωση» Έβα Λονγκόρια, πρώην κυρία Πάρκερ που φέρεται να έχει βρει νέο… λιμάνι στην ερωτική της ζωή στην αγκαλιά του φόργουροντ των Λος Αντζελες Λέικερς, Ματ Μπαρνς.

Ο πολύ πρόσφατα χωρισμένος από την σύντροφό του και μητέρα των διδύμων γιων του, Γκλόρια Γκόβαν που συμμετέχει στο ριάλιτι Basketball Wives: L.A. εθεάθη τη περασμένη Πέμπτη στο εστιατόριο II Mulino σε τρυφερό τετ α τετ με την λατίνα ηθοποιό.  Ελάχιστα μόλις 24ώρα αφότου είχε ανακοινώσει με δελτίο τύπου το χωρισμό του! Η Λονγκόρια ωστόσο, έσπευσε να διαψεύσει τη φημολογούμενη σχέση μαζί του, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Για μια ακόμη φορά, ο Tύπος κάνει λάθος. Ο Ματ Μπαρνς και εγώ δεν έχουμε σχέση. Βρεθήκαμε τυχαία στο φιλανθρωπικό event Padres and Athletes vs Cancer».

Καλά βρε Εβάκi, Οooooooooooτι πεις. Πάντως και να τα έχετε, μπράβο σου κοπέλα μου!!! Το παλικάρι είναι εκτός παρκέ τουλάχιστον, πενήντα κλάσεις καλύτερο από το… γαλλάκι. Ασε που του ρίχνει και δυο χρονάκια και είναι πιο κοντά στην ηλικία σου. Το 1980 γεννήθηκε ο Ματ, το 1982 ο Τόνι και το Εβάκι το 1975.