Νέων: Η αποστολή, εκτός οι παίκτες του Ολυμπιακού

kostas-missasΧωρίς τους παίκτες του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί η Εθνική ομάδα Νέων στα τελευταία της φιλικά πριν από του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του Κώστα Μίσσα και εκτός των “ερυθρόλευκων” παικτών στην αποστολή δεν είναι και οι Ανδρέας Πετρόπουλος, Πέτρος Γερομιχαλός και Θάνος Καμαριώτης.

Η κόντρα ανάμεσα στην ΕΟΚ και τον Ολυμπιακό που ‘χει “πυροδοτηθεί” απ’ τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των διεθνών, σε συνδυασμό με την απουσία και του Γιάννη Αντετοκούμπο έχει αλλάξει τους στόχους που αρχικώς είχαν τεθεί για την εθνική Νέων ανδρών στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κρήτης. Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Μίσσας ανακοίνωσε τους 12 που θα βρεθούν στην Κρήτη και μέσα σ’ αυτούς δεν υπάρχουν – όπως ήταν αναμενόμενο – οι τρεις διεθνείς του Ολυμπιακού, αλλά και πάλι η 12άδα που θα ταξιδέψει το μεσημέρι της Δευτέρας στην Κρήτη είναι ικανή για την υπέρβαση!

Οι παίκτες που περιλαμβάνονται στην αποστολή είναι οι: Γιώργος Διαμαντάκος, Μιχάλης Καμπερίδης, Γιάννης Κουζέλογλου, Μιχάλης Λιάπης, Πάρης Μαραγκός, Αλέξανδρος Μήτσιαλος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Στέλιος Πουλιανίτης, Δημήτρης Σιόλογκας, Αλέξανδρος Σπυριδωνίδης, Αναστάσιος Σπυρόπουλος, Κώστας Φακοπουλίδης.

Είναι οι παίκτες που βρέθηκαν σ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και σίγουρα θα ήταν άδικο για κάποιους από αυτούς, ακόμη και εάν είχε βρεθεί πλέον η “χρυσή τομή” ανάμεσα στην ΕΟΚ και τους Πειραιώτες, να έχαναν την τελευταία στιγμή το… τρένο της συμμετοχής.

Πριν βέβαια “κολυμπήσουν” στα βαθιά του Πανευρωπαϊκού (που ξεκινά στις 8 και ολοκληρώνεται στις 20 του μήνα) η U20 θα πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά, το οποίο θα φιλοξενηθεί στα Δύο Αοράκια (3-5/7) και θα αντιμετωπίσει την Ισπανία, τη Γαλλία και την Τσεχία.