Νίκες στο Ναύπλιο για την Παίδων

Η Εθνική Παίδων σημείωσε δύο νίκες σε ισάριθμα φιλικά προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε την Κυριακή και τη Δευτέρα στο Ναύπλιο απέναντι σε τοπική ομάδα. Η ομάδα του Μάνου Μανουσέλη ήταν από το Σάββατο φιλοξενούμενη του Δήμου Ναυπλιέων στην περιοχή.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε: «Είχαμε την ευκαιρία να μαζευτούμε όλοι μαζί μετά το τουρνουά που συμμετείχαμε στην Τουρκία. Δώσαμε δύο παιχνίδια τα οποία κερδίσαμε εύκολα και ουσιαστικά επρόκειτο για καλές προπονήσεις, που μας έδωσαν τη δυνατότητα να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους στο Ναύπλιο και την ομοσπονδία, γιατί σε αυτές τις δύσκολες εποχές είναι σημαντικό για μία ομάδα να έχει αυτή τη δυνατότητα. Οι εθνικές ομάδες είναι μια συνεχιζόμενη διαδικασία και πέρα από τα κλιμάκια που συνεχίζονται κανονικά, θα μαζευτούμε ξανά και τον Απρίλιο εν όψει της προετοιμασίας μας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τον Αύγουστο (8-18/8 στο Κίεβο).

Στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή ήταν οι: Γκαβέζος (Μαντουλίδης), Δίπλαρος (Σπόρτιγκ Πατρών), Καρράς (Δούκας), Κόνιαρης (ΠΑΟΚ), Λιούντζης (Κρόνος), Μουράτος (Άγιοι Ανάργυροι), Ντουζίδης (Χαλκίδα), Παπαγιάννης (Περιστέρι), Παπαδημητρίου (Μαρούσι), Πεφάνης (Πρωτέας Βούλας), Σκορδάς (Ίκαρος), Σκουλίδας (Περιστέρι), Φλιώνης (Άρης), Φραγκιαδάκης (Ηράκλειο), Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός).