Νίκη για τον Αρκαδικό επί της Καλαμάτας

arkadikos-logoΟ Αρκαδικός κέρδισε την Καλαμάτα 80 με 74-49, στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης με τους δύο προπονητές (Γιάννη Καστρίτη και Δημήτρη Αβδάλα) να δοκιμάζουν διάφορα συστήματα και σχήματα εν όψει της πρεμιέρας των ομάδων τους σε Α2 κατηγορία και Γ’ Εθνική αντίστοιχα.

Ο Αρκαδικός έπαιξε πολύ καλή άμυνα, κρατώντας κάτω από τους 50 πόντους την Καλαμάτα 80 και ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο που πίεσε ακόμα περισσότερο την αντίπαλη ομάδα και δέχτηκε μόλις επτά πόντους! Θα πρέπει να σημειωθεί πώς δεν κρατήθηκε φύλλο αγώνος στο σημερινό φιλικό παιχνίδι.

Το προγραμματισμένο για αύριο Τετάρτη φιλικό παιχνίδι του Αρκαδικού με αντίπαλο τον Δούκα, αναβλήθηκε μετά από συνεννόηση των δύο ομάδων. Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχιστεί το πρόγραμμα προετοιμασίας του Αρκαδικού, με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Καστρίτη να δίνει βάρος σε θέματα τακτικής στο γήπεδο.

Παράλληλα, ο Αρκαδικός με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε τη λύση συνεργασίας με τον φυσιοθεραπευτή Ανδρέα Κόκκινο.

«Το τμήμα μπάσκετ του Αρκαδικού ανακοινώνει τη λύση συνεργασίας με τον φυσιοθεραπευτή Ανδρέα Κόκκινο, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία».