Νίκη ελπίδας για Ελευθερούπολη… Ελευθερούπολη-Ηρακλής Κοζάνης 104-91!

Όταν θέλεις κάτι, λένε, καλό είναι να κάνεις τα πάντα για να το κατακτήσεις. Η Ελευθερούπολη ήθελε πάρα πολύ να κατακτήσει το δικαίωμα στην ελπίδα της ανόδου και στον σημερινό αγώνα κατάταξης με τον Ηρακλή Κοζάνης που έγινε στο κλειστό των Πεύκων τα κατάφερε επικρατώντας με 104-91!

Με πρωτεργάτη και πάλι τον Βασίλη Μουλλάκη (που πήρε τελικά το δώρο για τα χθεσινά του γενέθλια)το σωματείο της Καβάλας έδειξε από την αρχή ότι ήταν αποφασισμένη να μην αφήσει πολλά περιθώρια στον μαχητικό αντίπαλο της. Με τη νίκη της αυτή θα έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση που δύο ομάδες από αυτές που έχουν το δικαίωμα να παίξουν την επόμενη χρονιά στη Β΄ Εθνική δεν είναι σε θέση να το κάνουν.

Ο αγώνας βασίστηκε κυρίως στην επίθεση και στην ικανότητα των παικτών να…επικοινωνούν αποτελεσματικά με το καλάθι με αποτέλεσμα πέντε παίκτες από κάθε ομάδα να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων. Οι καλαθοσφαιριστές του Στράτου Καγιάογλου είχαν συνεχώς τον έλεγχο του αγώνα με τους αθλητές της Κοζάνης να προσπαθούν να μειώσουν τη διαφορά των δέκα πόντων που είχε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης ο αντίπαλος τους χωρίς όμως παρά τη μεγάλη τους θέληση να μπορέσει να τους δώσει και τη νίκη.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 104-91 
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-16, 45-37, 69-59, 104-91
Διαιτητές: Λαζαρίδης, Λόρτος
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Καγιάογλου): Μουλλάκης 32 (4), Υφαντόπουλος 4, Κακλαμάνος, Κομήτης, Κ. Δενδρινός 8, Σκαρλάτος12, Μαρουλάκης 10, Κουτσογιάννης 15, Αδαμόπουλος 9, Στεφανίδης 14 (3), Καλλινικίδης, Γεωργιάδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ (Τζιλίνης): Τολιόπουλος 10 (3), Ντισλής 22 (2), Μιχαηλίδης 19 (1), Βίλας 4, Μαυρίδης 21 (2), Τσακμάκης 3 (1), Σαμουρέλης 10, Χατζηκυριακίδης 2, Τράγιας.