Νίκη επί του Ιωνικού για την ΚΑΠ

Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, η ΚΑΠ πέρασε νικηφόρα και από το κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας, αφού επικράτησε με το εμφατικό 73-56 του ιστορικού Ιωνικού και έδωσε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις!

Το παιχνίδι ήταν δυνατό, με τον Ιωνικό να μπαίνει πιο αποφασισμένος στο παρκέ και να ολοκληρώνει το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενος με 10 πόντους. Στη δεύτερη περίοδο η ΚΑΠ “ξύπνησε” και ισορρόπησε το ματς, φανερώνοντας σοβαρότερο πρόσωπο σε άμυνα και επίθεση, με το ημίχρονο να βρίσκει την ομάδα του Σπύρου Σταθούλη μπροστά με τρεις πόντους (32-29).

Το δεύτερο μισό της αναμέτρησης, ωστόσο, άνηκε ολοκληρωτικά στην ΚΑΠ, η οποία -εμφανώς βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά- ήταν ισοπεδωτική και στα δύο μέρη του γηπέδου και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλό της. Η ψαλίδα της διαφοράς ολοένα και μεγάλωνε και το τελικό 73-56 “φωτογράφισε” την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου.

Το τεχνικό δίδυμο Χατζηπανηγύρη-Διδάχου έμεινε σε γενικές γραμμές αρκετά ευχαριστημένο με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μας, η οποία ωστόσο έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Ευχάριστη έκπληξη του ματς ήταν ο ταλαντούχος νεαρός πόιντ γκαρντ της ΚΑΠ, Τάσος Καρτέρης, που με την εμφάνισή του άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Επόμενο και τελευταίο φιλικό του τριημέρου αύριο (30/9, 18.00) με αντίπαλο την ΑΕΚ, στο κλειστό του Κοντόπευκου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-10, 32-29, 44-49, 56-73.