faros-afisaΕνα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής σεζόν θα αρχίσουν να προετοιμάζουν από αύριο σε Aγιο Δημήτριο και Κερατσίνι. Οι δυο “κόκκινοι” του πρωταθλήματος από αύριο δηλώνουν ορκισμένοι… εχθροί και την ερχόμενη Κυριακή (30/3) καλούνται να λύσουν τις όποιες διαφορές μέσα σε σαράντα λεπτά, σ’  ένα παιχνίδι που ίσως κρίνει οριστικά το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί στη Β’ εθνική. Και αυτό γιατί σε περίπτωση που ο Φάρος επικρατήσει, ανεβαίνει και μαθηματικά.

Αν δεν γίνει αυτό και οι γηπεδούχοι χάσουν, τότε θέλουν ήττα μέχρι και 12 πόντους (στο πρώτο ματς είχαν αλώσει το κλειστό στο Μπραχάμι με 70-58), ώστε να χρειάζονται μία νίκη στα εναπομείναντα τρία ματς (Κύμη εκτός, Χαλάνδρι εντός, Εργοτέλη εκτός) για να «προβιβαστούν».

Όσον αφορά τους αντιπάλους τους, τα όνειρα θα αρχίσουν να κάνουν μόνο αν καταφέρουν να περάσουν από το κλειστό της Ιχθυόσκαλας (αλλά με νίκη +12), αλλά αυτό δεν αρκεί αφού στη συνέχεια πρέπει να ελπίζουν σε διπλό στραβοπάτημα του Φάρου και παράλληλα νίκη στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ικαρο Ν. Σμύρνης (σ.σ. στα τελευταία παιχνίδια κερδίζει με 20-0 τον Παπάδο και στην 21η αγωνιστική ακολουθεί ρεπό).

Παρόλα αυτά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αφού όλα τα αποτελέσματα κερδίζονται στο παρκέ. Όλα αυτά σκέφτηκαν οι γηπεδούχοι και αποφάσισαν από τώρα με μια εικόνα να κάνουν θερμή κλήση στον κόσμο τους, ώστε σε μερικές μέρες να δώσουν το “παρών” για να στηρίξουν την ομάδα του Ανδρέα Πολέμη στο πιο καθοριστικό παιχνίδι της φετινής σεζόν και να πανηγυρίσουν τη δεύτερη συνεχόμενη άνοδο.