Νίκη με… φόντο την οκτάδα «κυνηγά» η Καρδίτσα

Το πρωτάθλημα της Α2 μπαίνει στην τελική του ευθεία και η «μάχη» για το… πλασάρισμα στην πρώτη οκτάδα που οδηγεί στον δεύτερο γύρο, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τις θέσεις που οδηγούν στον δεύτερο γύρο είναι αρκετές, με το σενάριο των ισοβαθμιών να μην αποκλείεται, κάτι που θέλουν ν’ αποφύγουν στην Καρδίτσα.

Και το παιχνίδι με τον Πανερυθραϊκό στην Αθήνα χαρακτηρίζεται ως κομβικό για την Καρδίτσα, που θέλει να προσθέσει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στο… σακούλι της! Η συγκεκριμένη αναμέτρηση μάλιστα αποκτά ιδιαίτερη σημασία, δεδομένου ότι Πανερυθραϊκός και Καρδίτσα είναι ισόβαθμες, έχοντας μάλιστα απόλυτη ισορροπία σε επίθεση και άμυνα, έχοντας επιθετικό απολογισμό 783 πόντων και αμυντικό 703!!!

Εκείνο που θέλουν στην Καρδίτσα είναι να μπορέσει η ομάδα να παρουσιαστεί πλήρης στο παρκέ και προς αυτή την κατεύθυνση κινείται το ιατρικό επιτελείο, προκειμένου να ξεπεραστούν τα αγωνιστικά προβλήματα που υπάρχουν. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το παιχνίδι θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το κανάλι των γηπεδούχων στο youtube (
https://www.youtube.com/watch?v=SfilFbDoonA).