Νίκη πριν το τζάμπολ για την Καλλιθέα Ρόδου, μηδενισμός και αφαίρεση βαθμού για την Έξω Παναγίτσα

Δίχως να… ιδρώσουν πανηγυρίζουν τους βαθμούς της νίκης οι παίκτες της Καλλιθέας Ρόδου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Γ’ εθνικής, μετά την απόφαση της Έξω Παναγίτσας να μην ταξιδέψει στη Ρόδο. Ο σύλλογος της Χαλκίδας μηδενίζεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά χάνει κι έναν βαθμό στον τρέχοντα βαθμολογικό πίνακα, αλλά και έναν βαθμό από τον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας που θα συμμετέχει τη νέα περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:

“Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Σωματείου ΑΕ Έξω Παναγίτσας στον αγώνα ΑΕ Καλλιθέα Ρόδου – ΑΕ Έξω Παναγίτσας της 17/03/2019 για την 19η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών (2ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΕ Καλλιθέα Ρόδου με σκορ 20-0.

Σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών το Σωματείο ΑΕ Έξω Παναγίτσας εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 (άρθρο 7)”.