«Ναι, τώρα μπορούμε την άνοδο…»

Η νίκη επί του Αίολου Τρικάλων αναπτέρωσε το ηθικό της Νίκης Βόλου, που έσπασε το σερί των 4 ηττών και θέλει πλέον να καλύψει το χαμένο έδαφος, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ηρακλή, Η βολιώτικη διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί τον κόσμο της ομάδας να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Ζαφειρούδη, κοινοποιώντας επίσης ότι η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης Βόλου:

«Κρίσιμο αγώνα δίνει την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 5.00μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Ιωνίας η ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου με τον ιστορικό Ηρακλή Θεσ/νίκης και ζητάει όσο ποτέ τη στήριξη του κόσμου της, τώρα που αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν οι στόχοι της ομάδας.

Ναι τώρα πιστεύουμε όλοι, προπονητής, καλαθοσφαιριστές, διοίκηση, ότι μπορούμε να κάνουμε το μεγάλο βήμα της ανόδου, ώστε για πρώτη φορά να εκπροσωπηθεί η Μαγνησία στην Α2 Εθνική κατηγορία ή τουλάχιστον μπορούμε να ονειρευόμαστε.

Στην προσπάθεια αυτή χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων, φιλάθλων της ομάδας και φιλάθλων του μπάσκετ της πόλης μας, ώστε σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Στον αγώνα της Κυριακής με την ενισχυμένη κατά πολύ ομάδα του Ηρακλή, η γενική είσοδος θα είναι 5 (πέντε) ευρώ και παρακαλούμε όλοι να συνδράμουν με αυτό το μικρό ποσό γιατί αποτελεί τη μοναδική πηγή εσόδων του συλλόγου. Είναι σε όλους γνωστό πως Πολιτεία και ΕΟΚ δεν διατίθενται να δώσουν όχι μόνο επιχορήγηση στα σωματεία αλλά ούτε καν τα οδοιπορικά έξοδα.

Για τη διοίκηση του συλλόγου αυτή η μικρή οικονομική συμβολή αποτελεί μεγάλη ανάσα και εκτός αυτού της δίνει ψυχική δύναμη βλέποντας γεμάτο το κλειστό γυμναστήριο, ώστε να παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για την επίτευξη του μεγάλου στόχου».