“Να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας “

Η συμμετοχή του Πιερικού Αρχέλαου στο Διεθνές τουρνουά Μπάσκετ της Καβάλας, μόνο καλό μπορεί να έκανε, καθώς ήταν μία ιδανική ευκαιρία για την ομάδα της Κατερίνης  να τεστάρει τις δυνάμεις της απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Γαλάνης σχολιάζοντας τη συμμετοχή του Πιερικού στο τουρνουά ανέφερε:

«Πρώτα απ΄ όλα ευχαριστούμε την Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας και προσωπικά τον κ. Παπακωνσταντίνου για την πρόσκληση στο τόσο αξιόλογο τουρνουά τους. Εμείς μόνο κέρδος είχαμε από τα δύο παιχνίδια που κάναμε με την Καβάλα και τη βουλγάρικη ομάδα της Βάρνας. Το πρωτάθλημα πλησιάζει και πρέπει να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας για να εμφανιστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι στην πρεμιέρα».

Πόδας:  «Πολύ καλή εμπειρία»
Με τη σειρά του ο αντιπρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Πόδας δήλωσε: «Η αποστολή μας ήταν υποδειγματική και η φιλοξενία εκ μέρους της Καβάλας άριστη. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και τους παράγοντες της Καβάλας για την άψογη διοργάνωση του διεθνούς τουρνουά μπάσκετ. Η ομάδα μας και στα δύο παιγνίδια έπαιξε πάρα πολύ καλά και βέβαια με εξαιρετική απόδοση. Ο τραυματισμός των Τσουκ και  Γκογκίδη στα δύο παιγνίδια μας, είναι σίγουρα ένα γεγονός, αλλά όμως χάρη στη δυναμική τους, θα επανέλθουν σύντομα.

Η συμμετοχή μας σ΄ αυτό το τουρνουά αποτέλεσε και μια πολύ καλή εμπειρία και η τιμή μας είναι μεγάλη που κληθήκαμε να πάρουμε μέρος σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα και τον Νίκο Πενταζίδη, τημ μάνατζερ της Καβάλας και παλιό καλαθοσφαιριστή, για την επίσης ευγενική του συμπεριφορά και φιλοξενία».

Το Δ.Σ. του Πιερικού Αρχελάου έστειλε στην Ε.Κ. Καβάλας την παρακάτω συγχαρητήρια – ευχαριστήρια επιστολή:
«Αγαπητέ Πρόεδρε, Οι αθλητές, οι προπονητές, οι φίλοι της ομάδας και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου μας αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε τόσο σε σας προσωπικά, όσο και σε όλα τα μέλη του διοικητικού σας συμβουλίου, τα θερμά μας συγχαρητήρια για την άψογη και υποδειγματική διοργάνωση του Διεθνούς Τουρνουά Μπάσκετ που έγινε στην όμορφη πόλη σας. Ιδιαίτερα σας ευχαριστούμε για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία και σας ευχόμαστε καλή πορεία στο πρωτάθλημα».