Τη διατήρηση του αήττητου στην έδρα της πετυχαίνοντας ταυτόχρονα μια σημαντική νίκη έχει ως στόχο η Ελευθερούπολη στον αγώνα της Τετάρτης (10/11) με τη Κομοτηνή.

Η ομάδα του Στράτου Καγιάογλου έχει μέχρι στιγμής πετύχει τρείς νίκες σε τρία παιχνίδια και φιλοδοξεί να συνεχίσει το σερί της απέναντι από έναν από τους πιο δυνατούς φετινούς αντιπάλους της. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το σωματείο της Καβάλας αναμένεται να παραταχθεί χωρίς απουσίες στο ντέρμπι της 4ηςαγωνιστικής.

Ο τεχνικός της Ελευθερούπολης στις δηλώσεις του απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο προκειμένου να τους στηρίξουν με τη παρουσία τους: «Η έδρα παίζει μεγάλο ρόλο στη κατηγορία μας. Θέλουμε τη νίκη για να τη διατηρήσουμε αήττητη και ελπίζουμε να έρθει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται. Άλλωστε πιστεύω ότι θα απολαύσουν ένα ωραίο παιχνίδι, η Κομοτηνή είναι μια δυνατή ομάδα με μεγάλη ομοιογένεια ενώ και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση και θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Είναι πολύ νωρίς για να μιλάμε για πρωτιές αλλά μια νίκη θα είναι σίγουρα σημαντική».