“Να δώσουμε τη μάχη μας”

Μπορεί να μην λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις του Πιερικού Αρχέλαου, αφού δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με την Καβάλα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η αγωνιστική του διάθεση δεν είναι στα ύψη.
Ο λόγος για τον Νεμάνια Τσουκ, ο οποίος μίλησε για την προετοιμασία, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου, ο οποίος τόσα χρόνια στηρίζει την ομάδα.

«Μέχρι στιγμής κάναμε πάρα πολύ καλή προετοιμασία και είχαμε πολύ δουλειά σ΄ αυτούς τους δύο μήνες. Δεν ήταν καθόλου εύκολα, γιατί στην ομάδα ήρθαν πολλοί καινούργιοι παίκτες και χρειάζονταν όχι μόνο να κάνουμε φυσική κατάσταση, αλλά  παίκτες και προπονητές έπρεπε να γνωριστούμε και να δεθούμε σαν σύνολο. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό και όχι μόνο γιατί δουλεύαμε πάρα πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα, αλλά επειδή απλά κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής μας», ανέφερε αρχικά ο 34χρονος σέντερ και συνέχισε:

 «Το επίπεδο στο οποίο έχει ανέβει η ομάδα, στην Α2, είναι δυνατό φέτος και όλοι φυσικά το έχουμε καταλάβει και θεωρώ, έτσι, ότι είμαστε έτοιμοι όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη μας. Όλα αυτά τα χρόνια ο φίλαθλος κόσμος ήταν δίπλα μας και μας συμπαραστεκόταν και θα ήθελα με την καρδιά μου να τον ευχαριστήσω. Ήταν ο έκτος παίκτης μας. Και σε αυτές τις επιτυχίες που έχουμε κάνει, έχουν πολύ μεγάλο μερίδιο. Γι΄ αυτό και φέτος όλοι μαζί, με τον κόσμο μας, θα πάμε για να είμαστε πάλι πρωταγωνιστές».